Nyheter forsiden - Innlandet fylkeskommune

Nyheter forsiden

Asfaltsesongen i gang i Innlandet

260 kilometer fylkesveg skal få nytt asfaltdekke i 2022. Asfalteringen har startet, og går frem til oktober.

Nå kan du søke tilskudd til ladestasjoner

Ordningen gjelder etablering av offentlig tilgjengelige ladestasjoner for elbil. Søknadsfristen er 1. juli 2022.

Samarbeid for å utvikle Innlandet

Samarbeid var en rød tråd gjennom konferansen Agenda Innlandet, som ble arrangert på Lillehammer tirsdag.

Glade vinnere av innlandspriser

Arild Halvorsen, Birgitte Bay og Silje Lyngved Owrenn er de første vinnerne av to nye priser i Innlandet.

Nå er kongevegene i Innlandet på nett

Er du nysgjerrig på historiske veifar og hvor kongevegen gikk der du bor? Nå finner du kongevegene på nett.

Fire steg til et mer energieffektivt hus

Om du er ihuga bygningsverner eller bare vil spare strøm – her er tipsene som gjør huset ditt mer energieffektivt.

Fredning av Bagnsbergene gard markeres 2. juni

Bagnsbergene gard fredes, og et viktig krigsminne for Valdres og Norge blir tatt vare på. Se programmet for dagen.

Seminar om grønnere godstransport

Fylkeskommunen inviterer næringslivet til seminar i Kongsvinger den 25. august om klimavennlig godstransport.

Elrond kan bli gratis

I revidert statsbudsjett foreslår regjeringen at ferjestrekningen på Randsfjorden blir gratis.

Bryner seg på tradisjonshåndverk

Elever fra Lillehammer vgs. har bygget et overbygg med tradisjonelle metoder. Overbygget skal stå på Maihaugen.