Nyheter forsiden - Innlandet fylkeskommune

Nyheter forsiden

Skolene tilbake på gult nivå

Med unntak av Raufoss, Hadeland og Trysil går de videregående skolene i Innlandet tilbake til gult nivå fra onsdag 20. januar.

Høring om bompengetakst for el-biler

Innlandet fylkeskommune vil innføre bompenger for el-biler. Nå får kommuner langs bomvegene uttale seg om endringen.

Husk fristen for privatisteksamen!

Fristen for å melde deg opp til eksamen for privatister, lærlinger og praksiskandidater er 1. februar.

Slik blir Dagsturhytta Innlandet

Lokale arkitekter vant konkurransen med utforming av dagsturhyttene i Innlandet.

Økning i antall drepte i trafikken i Innlandet

I 2020 omkom 17 personer i trafikken i Innlandet. Det var fem personer mer enn i 2019.

Søk senest 1. februar for individuell vurdering av søknad

Fristen er 1. februar blant annet for deg som skal søke skoleplass etter individuell behandling.

Gratis opplæring i informasjonssikkerhet

Innlandet fylkeskommune står sammen med CyberLand og NorSIS om gratis opplæring til alle landets skoler gjennom Skoleprosjektet.

Vinteraksellast i Innlandet

Fra og med torsdag 7. januar 2021 innføres vinteraksellast på fylkesveger i hele Innlandet.

Stengte grenseoverganger

Totalt 13 grenseoverganger på fylkesveger i Innlandet er stengt fordi alle som reiser inn i Norge må teste seg for covid-19.

Alle skoler på rødt nivå

Alle de videregående skolene starter det nye året med en skolehverdag på rødt nivå.