Nyheter forsiden - Innlandet fylkeskommune

Nyheter forsiden

Voksenopplæringsprisen til Maks kafé

Fylkesordføreren delte torsdag ut Voksenopplæringsprisen for 2021 til Maks kafé på Dokka i Nordre Land kommune.

Vinteraksellast i Innlandet

Fra og med torsdag 9. desember 2021 innføres vinteraksellast på fylkesveger i hele Innlandet.

Vedtok kulturstrategi for Innlandet

- Innlandet skal bli best på kultur, sa Kjerstin Lundgård (Ap), da fylkestinget vedtok kulturstrategien torsdag.

Økt satsing på samferdsel

Fylkestinget vedtok onsdag å gi økt driftsramme til kollektivtransport og mer penger til utbedring av fylkesveger.

Folkeavstemming om oppløsning

Fylkestinget vedtok med knappest mulig margin å ha folkeavstemming i spørsmålet om oppløsning av Innlandet.

Reiseråd for kollektivtrafikken

Fra torsdag 9. desember er det påbudt med munnbind når du ikke kan holde en meter avstand til andre.

Randsfjordferja Elrond begynner med prøveturer

Perioden med tekniske prøveturer med Randsfjordferja Elrond kan starte, og første prøvetur blir lørdag 4. desember.

Siste tur med Randsfjordferja

Onsdag 1. desember seilte Randsfjordferja II sin siste tur med passasjerer.

Første hjertesone-tiltak åpnet i Innlandet

Ordfører Anette Musdalslien i Gausdal åpnet tirsdag en ny droppsone ved Follebu skole.

Hulda Marie Røhne Orskaug blir ny rektor ved Stange vgs

Hulda Marie Røhne Orskaug er ansatt som ny rektor ved Stange videregående skole.