Nyheter forsiden - Innlandet fylkeskommune

Nyheter forsiden

Et godt utgangspunkt for å bygge Innlandet

Innlandet har et stort potensial. Resten av Norge har en avventende positiv forventning til det nye fylket.

Hvilke effekt har migrasjon på fjellregionene?

Innlandet fylkeskommune er blitt partner i det EU-finansierte prosjektet MATILDE.

Legger strategien for Innlandet

Hvor står vi? Hva vil vi? Hva gjør vi? Dette er tre viktige spørsmål i arbeidet med å bestemme hva vi vil satse på i Innlandet framover.

Har kartlagt matklokketårn på Hedmarken

Klokketårnene er et særpreg ved de brede bygdene på Hedmarken. Nå har et større prosjekt resultert i boka «Matklokketårn på Hedmarken».

Ulykkesmarkering Innlandet

Torsdag 9. januar kl. 17.00 inviterer Den norske kirke, Ringsaker kommune og Innlandet fylkeskommune til ulykkesmarkering i Moelv.

Snart klare for overføring av fylkesvegnettet

Fra 1. januar 2020 overtar fylkeskommunene alt arbeid knyttet til planlegging, bygging, forvaltning, drift og vedlikehold av fylkesvegene.

Nye kontrakter i Innlandet

I løpet av 2020 vil Innlandet fylkeskommune lyse ut over ti kontrakter knyttet til drift og vedlikehold.

Nye adresser fra 1.1.

Når du skal i kontakt med fylkeskommunen etter årsskiftet, er det nye adresser som gjelder.

Satsing på musikk, bredbånd og fylkesveger

Musikk i Innlandet blir etablert allerede i 2020. Rammen til fylkesveginvesteringer økes med 100 millioner kroner i 2020. Dessuten settes det av 10 millioner kroner til bredbånd.

Pusser opp fylkeshuset fra 2021

Fylkeskommunen Fagmiljøene i Innlandet fylkeskommune skal samlokaliseres på Hamar og Lillehammer i løpet av 2020. Fra 2021 skal de ansatte på Hamar over i midlertidige lokaler på grunn av rehabilitering.