Nyheter forsiden - Innlandet fylkeskommune

Nyheter forsiden

Nye entreprenører skal drifte fylkesveger

Fylkesvegene i Valdres, Solør, Stange, Løten og deler av Hamar blir driftet av nye entreprenører fra 1. september 2021.

Fylkesordføreren besøkte "skipsverft" i Gran

Even Aleksander Hagen og styringsgruppa for ferjeprosjektet har vært på omvisning i den nye Randsfjordferja.

Tester alle vgs-elever i Hamarregionen

De fem videregående skolene i Hamarregionen får 3200 tester for at alle elevene skal teste seg for koronasmitte.

Vant Mangfoldsprisen

VY Buss Gjøvik og Koan Lillehammer AS vant den regionale Mangfoldsprisen for Innlandet.

- Et vanskelig valg

Skal ulven skytes eller vernes? Skal fraværsgrensa fjernes? Det var en engasjerende skoledebatt på Vinstra vgs. tirsdag.

60 millioner kroner til bredbånd

22 prosjekter får til sammen drøyt 60 millioner kroner til utbygging av bredbånd i Innlandet.

Fem skoler på gult nivå

På grunn av høyt smittepress i Hamarregionen, er de fem videregående skolene på gult nivå fra mandag 23. august.

Reiseråd for kollektivtrafikken

Her får du oppdatert informasjon og våre beste reiseråd når du reiser med Innlandstrafikk under korona.

– Ny politikk kreves for å omstille til sirkulær økonomi

Det kreves et tettere samspill mellom næring og stat om Norge skal lykkes i det sirkulære skiftet.

Kronborg gangbru på Odnes fortsatt stengt

Gangbrua langs fylkesveg 33 blir trolig klar til bruk igjen rundt 20. september .