Nyheter forsiden - Innlandet fylkeskommune

Nyheter forsiden

Trolig ferjedrift igjen ved månedsskiftet

Fylkeskommunen skal overta den nye Randsfjordferja Elrond den 20. januar. Så skal mannskapene ha opplæring.

Tilskudd til samfunnsnyttig arbeid

15. februar er fristen for å søke tilskudd til samfunnsnyttige og humanitære organisasjoner.

En liten nedgang i ulykker i Innlandet

Foreløpig tall viser at 11 personer døde og 47 ble hardt skadd i trafikken på veger i Innlandet i 2021.

250 000 til slippen ved skibladnerbrygge

Innlandet fylkeskommune bevilger midlene til vedlikehold- og sikringstiltak ved Mjøssamlingenes anlegg på Minnesund.

Millioner til «Krafttak for grønn vekst»

Prosjektet «Krafttak for grønn vekst» får to millioner kroner over to år.

Fylkesveg 51 Valdresflye trolig åpen i jula

Værutsiktene tyder på at det blir mulig å holde fylkesvegen mellom Vågå og Øystre Slidre åpen i juleferien.

Folkeavstemningen blir heldigital

På grunn av korona blir folkeavstemningen om Innlandet fylkeskommune kun gjennomført digitalt.

Fortsatt bompengefritak på sideveg til E6

Stortinget har bevilget 50 millioner i 2022 til videreføring av fritak for bompenger på sideveger til E6 på Hedmarken.

Søk om midler til friluftslivstiltak

Frivillige organisasjoner, kommuner og friluftsråd som jobber for å fremme friluftslivsaktivitet, kan søke om midler.

Pengedryss til kultur og idrett

Hovedutvalg for kultur har i dag bevilget midler til blant annet gjennomføring av VM for juniorer i langrenn.