Nyheter forsiden - Innlandet fylkeskommune

Nyheter forsiden

Takk for at du bruker refleks!

Da blir det enklere å se deg i mørket og det blir tryggere å ferdes i trafikken.

Overgangsordning for reiselivet

Som en overgangsordning får destinasjonsselskapene i gamle Oppland til sammen 2,7 millioner kroner i 2020.

Søk tilskudd til freda bygninger og kulturminner

Nå kan eiere søke om tilskudd til istandsetting av freda bygninger, brannsikring, middelalderbygninger og teknisk-industrielle kulturminner.

En million til kulturarv og verdiskaping

Riksantikvaren har gitt 1 million til Innlandets satsing på kulturarv og verdiskaping.

- Statsbudsjettet øker forskjellene

- Statsbudsjettet bidrar til større forskjeller mellom folk og mellom ulike deler av landet, sier fylkesordfører Even Aleksander Hagen (Ap) etter at statsbudsjettet ble lagt fram onsdag.

Cyberforsvaret og E-sportforbundet inngår samarbeidsavtale

Skal samarbeide om inkludering, kunnskapsdeling og rekruttering.

Omprioriterer midler brukt til skolesekker

Innlandet fylkes trafikksikkerhetsutvalg (FTU) vil fra 2021 ikke dele ut skolesekker til førsteklassinger. Utvalget vil i stedet bruke pengene til andre trafikksikkerhetstiltak.

Tolvsteinsringen åpnet

Området ved de tolv steinene fra eldre jernalder er nå ryddet og nye skilt er på plass. Stedet er ett av de mest spesielle kulturminnene i Innlandet.

Åpnet nytt «Veiskille»-kunstverk

Ei nedlagt kjørebru fra 1940-tallet har fått nytt liv som kunstverk og møteplass på Otta.

Stem på september-bildet

Vi fortsetter fotokonkurransen vår. Nå er det månedens bilde for september som skal kåres.