Nyheter forsiden - Innlandet fylkeskommune

Nyheter forsiden

Bidra i arbeidet med regionale planer

I mars arrangerer vi fire samlinger der vi ønsker innspill på de regionale planene vi jobber med i Innlandet.

Finn svaret på Innlandsstatistikk!

På innlandsstatistikk.no samler vi tall, trender og kunnskap om Innlandet på et brukervennlig nettsted.

Elever møter næringslivet og lærebedrifter digitalt

Torsdag 27. januar arrangerer Arena Innlandet en digital møteplass mellom elever og næringslivet.

Den nye Randsfjordferja overlevert til fylkeskommunen

Flagget ble heist på Randsfjordferja Elrond i dag, da rederiet kunne overta ferja fra det nederlandske verftet.

Fortsetter på gult nivå

De fem videregående skolene i Hamarregionen pluss Dokka og Raufoss vgs. fortsetter på gult nivå fra mandag 24. januar.

Digitalt høringsmøte om Innlandet

Alle kan si sin mening om Innlandet fylkeskommunes framtid, både skriftlig og i digitalt høringsmøte 3. februar.

Husk fristen for privatisteksamen!

Fristen for å melde deg opp til eksamen for privatister, lærlinger og praksiskandidater er 1. februar.

Innlandet trenger flere kokker

Næringslivet i Innlandet trenger flere fagfolk innenfor restaurant- og matfag.

Reiseråd for kollektivtrafikken

Takk for at du fortsatt viser hensyn når du reiser.

Tettere samarbeid om cybersikkerhet

Innlandet fylkeskommunen er en av flere aktører som jobber med å etablere en klynge innenfor datasikkerhet.