Nyheter forsiden

Første støyskjerm av sitt slag i Innlandet

Nylig ble en ny støyskjerm laget av cirka 10 tonn resirkulert plast satt opp langs Furnesvegen ved Vienkrysset i Hamar.

Kommuneplankonferanse på Gjøvik

Innlandet fylkeskommune er medarrangør på denne nasjonale konferansen for kommunale planleggere 13. – 14. februar.

Bibliotekene har fått prosjektmidler til utvikling

Nasjonalbiblioteket tildeler 856 000 kroner til aktiv formidling ved 12 folkebibliotek i Innlandet.

Vurderer tiltak på Flisa bru

Fylkeskommunen, Vegdirektoratet og brueksperter har hatt befaring for å se om brua kan forsterkes og gjenåpnes.

Har du innspel til Regional plan for samfunnstryggleik?

Frist for å kome med synspunkt er 3. mars 2023.

Vinn billetter til Live i Hamar

Vinn billetter til Live i Hamar ved å sende inn ett ord som beskriver det beste med å være ung i Innlandet!

Viktig milepæl for midlertidig bru på Tretten

Nå er løsningen for brufundamentene ferdig planlagt. Et nytt, stort fundament i elva på østsida skal støpes i betong.

Bondelia husmorskole tatt opp i Norges dokumentarv

Dagbøkene fra husmorskolen på Gjøvik havner dermed i samme selskap som Grunnloven og det norske flagget.

40 kilometer hukommelse

Fylkesarkivet har nå utvidet med fire nye magasiner og er nå landets største fylkesarkiv.

Støtte til Skibladner og skogmuseet

Skibladner får ekstraordinær støtte og Norsk skogmuseum får tilskudd til utstillingen Ferskvann.