Nyheter forsiden - Innlandet fylkeskommune

Nyheter forsiden

Fra stølsgrend til hytteby

Hvordan ivareta en hensynsfull arealforvaltning og samtidig legge til rette for hytter?

Gir støtte til friluftsplaner

Alle kommuner i Innlandet kan søke om 70 000 kroner for å lage en plan for friluftslivets ferdselsårer.

Kjør pent på Nessundet bru

Nessundet bru mellom Nes og Helgøya i Ringsaker blir reparert denne uken. En mer permanent utbedring starter i august.

16 000 flere innlendinger i 2050

I dag kom ferske prognoser fra Statistisk sentralbyrå. De beregner en folketallsvekst i Innlandet på 4 prosent fram til 2050.

Setter inn ekstra busser i Hamar

Arbeidet med å bygge Espern bru fører til at fv. 222 Stangevegen blir stengt. Innlandstrafikk setter inn tiltak.

Vil hjelpe kommunene med klimatilpasning

Fylkeskommunen har opprettet et nettverk for å dele erfaringer om hvilke klimatilpasninger vi må gjøre i Innlandet.

Redusert fremkommelighet på Nessundet bru

De neste dagene vil det være redusert fremkommelighet på brua mellom Nes og Helgøya i Ringsaker kommune.

Gratis ferje på Randsfjorden

Fylkesvaraordfører Aud Hove og stortingsrepresentant Rigmor Aasrud markerte dagen sammen med kaptein Hans Olav Tokerud.

Bedrifter utvikler seg gjennom forskning

Kompetansemeglere hjelper bedrifter å finne forskningspartner. Jan Erik Hager er veldig glad for hjelpen han har fått.

Tilbudsstrukturen på høring

Nå kan du si din mening om tilbudsstrukturen i videregående opplæring for skoleåret 2023-2024.