Nyheter forsiden - Innlandet fylkeskommune

Nyheter forsiden

Omkjøring fylkesveg 24 ved Vallset i Stange over

Fredag 10. september er perioden med omkjøring på fylkesveg 24 ved Vallset i Stange over, men det vil bli redusert fremkommelighet på fylkesvegen i noen uker til.

Nedre del av Hunnsvegen åpnes igjen

Strekningen mellom Storgata og Strandgata i Gjøvik blir åpnet for trafikk i begynnelsen av neste uke.

Rødgrønt flertall i skolevalget

Arbeiderpartiet og Senterpartiet fikk flest stemmer, mens Fremskrittspartiet gikk mest fram ved skolevalget i Innlandet.

Norsk filminstitutt satser på bibliotekene i Innlandet

Fylkesbiblioteket har fått 100 000 kroner til formidling av dataspill.

Vil løfte avlsmiljø og tremekanisk industri

Høgskolen i Innlandet og NTNU Gjøvik får til sammen 13,5 millioner kroner til hvert sitt prosjekt.

Sørsamisk kulturarv i Innlandet

Boerne og Gåetiesijjie på sørsamisk. Melkegrop og gammetuft på norsk. Samiske boplasser besøkes med Sametinget.

Støtter overgang til løsdrift

I 2034 må alle melkebønder over på løsdrift. Prosjekt Innlandsfjøset hjelper bøndene å finne lønnsomme fjøsløsninger.

Fv. 217 Elvbrua stengt for trafikk

Fylkesveg 217 Elvbrua ved kommunegrensen mellom Engerdal og Rendalen være stengt for trafikk mandag 6. september fra klokken 09.00 til 20.00.

Hviletidsregler påvirker ferjedriften

Randsfjordferja har fått nye rutetider. Ferja må ha to timer stans midt på dagen på grunn av hviletidsbestemmelsene.

Løkkegata i Lillehammer stengt i fire uker

I forbindelse med anleggsarbeidet i fylkesveg 213 Fåberggata blir Løkkegata stengt fra mandag 6. september.