Nyheter forsiden

Plan for samfunnstryggleik på høyring

Fylkesutvalet vedtok tysdag å sende Regional plan for samfunnstryggleik på høyring med frist 3. mars.

Miljøvennlig utbedring av fylkesveg 21 i Eidskog

Fylkesveg 21 sørover fra Vestmarka er gjort mer trafikksikker ved at alle masser er gjenbrukt i nærområdet.

NAV og fylkeskommunen lanserer ny opplæringsmodell

Ut av ledighet og utenforskap, inn i jobb og opplæring til fag- eller svennebrev.

Fylkesveg 51 Valdresflye blir nattestengt

Fra og med natt til torsdag 24. november blir fylkesveg 51 over Valdresflye nattestengt.

Utsatte sak om bussdrift

Med knappest mulig flertall utsatte hovedutvalg for samferdsel saken om kollektivtransport i egenregi.

Er du klar til å sykle i vinter?

Mange syklister parkerer sykkelen om vinteren, men hvorfor vil du ikke prøve sykkelen i vinter?

Flere folk i Innlandet

Innlandet har fått 763 nye innbyggere i løpet av 3. kvartal 2022, viser tall fra SSB.

De viktigste vegene blir brøytet først!

Våre entreprenører er klare til å brøyte og strø alle fylkesvegene i vinter, men vegene vil ha ulik standard.

Fagdag om negativ sosial kontroll og æresrelatert vold

Hvem er jeg og hvem skal jeg være? Det er tittelen på fagdagen du kan følge digitalt 25. november.

Penger til skøyte-EM og Idrettsgallaen

EM på skøyter får 600 000 kroner og Idrettsgallaen 2023 får 500 000 kroner.