Nyheter forsiden - Innlandet fylkeskommune

Nyheter forsiden

Vil ha nasjonalt kompetansesenter for bioøkonomi

Å jobbe for etableringen av et nasjonalt kompetansesenter for bioøkonomi i Innlandet, er et av tiltakene i handlingsplanen til bioøkonomistrategien.

Husk søknadsfristen 1. mars

Lurer du på hva du skal søke på videregående? Bli med på roadtrip og få innblikk i alle valgmulighetene dine!

Vi blir færre folk i Innlandet

Per 1. januar 2021 var vi 370 603 personer i Innlandet. Det er en nedgang på 782 personer.

"Når solen går ned" vant januarkonkurransen

Bildet er tatt av Betina Siebrandt fra Lillehammer.

Åbakken bru i Vågå skal rustes opp

Brua på Øvre Nordheradsveg blir stengt for kjøretøy over 3,5 tonn på grunn av vedlikehold i mars og april.

Har du bilder eller opptak fra pandemien?

Fylkesarkivet vil dokumentere stengte butikker, tomme skoler og andre ting som viser håndteringen av Covid-19.

Bidrar til en rekke kommunale trafikksikkerhetstiltak

Innlandet fylke sitt trafikksikkerhetsutvalget (FTU) har fordelt åtte millioner kroner til kommunale trafikksikkerhetstiltak i 20 kommuner i Innlandet.

Kunst på turné til folkebibliotekene

Spesiallagde kunstkofferter starter nå på en lang ferd rundt i Innlandet.

Fylkesveg 24 ved Bruvoll blir mer trafikksikker

Fylkesveg 24 nord for Bruvoll i Nord-Odal kommune skal bli mer trafikksikker og fremkommelig ved å rette ut noen svinger og gjøre vegen bredere.

Stort potensial for flere miljøvennlige reiser

Bilbruken i Innlandet er fortsatt høy, men folk reiser mer miljøvennlig jo mer sentralt de bor.