Nyheter forsiden - Innlandet fylkeskommune

Nyheter forsiden

Fylkesutvalget på nett-tv

Fylkesutvalget vil i framtiden bli streamet, og kan følges via fylkeskommunens nett-tv.

Kunstverk langs Pilegrimsleden er åpnet

De fem verkene i prosjektet Tankeplass skal være steder som innbyr til refleksjon.

Arrangerer webinar om klimabudsjett

Slik bruker du klimabudsjett som et verktøy for utslippsreduksjon i kommuner og fylkeskommuner.

Storfin åpning av Læringsfabrikken på Raufoss

Statsminister Erna Solberg og fylkesordfører Even Aleksander Hagen fikk hjelp av en robot som klippet snora.

Åpner skoler og tannklinikker igjen

Mandag 7. september åpner skolene og tannklinikkene som har vært stengt i Hamarregionen igjen. Også kollektivtransporten går som normalt fra mandag.

– Den mest aktuelle konferansen ever!

Dagen etter IT-angrepet på Stortinget var 140 eksperter på cybersikkerhet samlet på Lillehammer, og ytterligere et par hundre sikkerhetseksperter deltok på nett.

Beregn ekstra tid på Midtvangvegen i Hamar

Fra mandag 7. september og i cirka tre uker vil det være redusert fremkommelighet på fylkesveg 1798 Midtvangvegen i Hamar.

Støtter et nasjonalt mikronettsenter

Utvalg for næring er positive til etablering av et nasjonalt mikronettsenter på Evenstad i Stor-Elvdal.

Åpning av kunstverkene i Tankeplass

De fem installasjonene langs Pilegrimsleden på Gran, Østre Toten, Lillehammer, Øyer og Ringebu åpnes lørdag 5. og søndag 6. september.

Åpning av nytt bibliotek i Nord-Odal

Den spesielle arkitekturen på bygget og bibliotekets utforming har høstet mange lovord allerede.