Nyheter forsiden
Ørjan Lande Hansen og Signe Lise Dahl

Fylkeskommunene har overtatt oppgaver innenfor integrering, der målet er å få flere innvandrere til å delta i arbeidslivet og samfunnslivet på lik linje med andre innbyggere.

Innlendinger på Grüne Woche 2020

For tredje året på rad var Fjell-Norge ein av regionane som presenterte lokal mat og reiseliv på den gigantiske messa "Internationale Grüne Woche" i Berlin.

I innspillet til jordbruksoppgjøret, vektlegger Innlandet fylkesting blant annet jordbrukets rolle for å lykkes med bioøkonomistrategien.

Faglig påfyll, ideutveksling og inspirasjon til å utvikle eget skolebibliotek sto på programmet.

Det var god stemninga da Oppland kunstsenter åpnet utstillingen med grafiske trykk.

Nå kan alle se verkene som tidligere Oppland fylkeskommune ga til sine ansatte i fjor. Kunstutstillingen er åpen til og med 8. mars.

Astrid Simengård (t.v.) i Oppland bondelag og Signe Opsahl, daglig leder i Norsk Landbruksrådgiving er glad for det brede samarbeidet i Innlandet om psykisk helse i landbruket.
Hvilke faktorer har størst betydning for bønders psykiske helse? Hvilke hjelpetiltak har størst effekt? Det jobber Innlandet fylkeskommune med å finne svar på.

Lørdag 1. februar lanserer Innlandstrafikk ny billettapp, ny nettbutikk, nye billetter og priser for bussreiser i Innlandet.

I Innlandet blir det en normtallsmodell som gir føringer for hvilke utdanningstilbud som skal settes i gang i videregående skole.

Stein Tronsmoen

Aud Hove (Sp) er innkalt til Stortinget i 2,5 måneder og søker om permisjon fra verv i Innlandet fylkeskommune.

Innlandet fylkeskommune ønsker å bevilge 1,5 millioner kroner til prosjektet The Bioeconomy region.