Nyheter forsiden - Innlandet fylkeskommune

Nyheter forsiden

Etterlyser nasjonale grep for å snu utvikling

Fylkesordfører Even Aleksander Hagen ber om nasjonal hjelp til å sette Innlandet i posisjon til å bli en del av løsningen på flaskehalsproblemer i hovedstadsområdet.

Vegen gjennom Venabygd stengt i fire netter

Fylkeskommunen skal ruste opp fylkesveg 2574 i Ringebu på en to kilometer lang strekning.

Skal du grave eller legge ledning ved en fylkesveg?

Da kan det være lurt å lese instruksen for graving og legging av ledninger langs fylkesveger i Innlandet.

Vinneren er kåret

Bokbussens skrivekonkurranse ble vunnet av Helene Stenbrenden Halligan på Kirkekretsen skole i Ringsaker.

Åpen veg til Eidsbugarden og Lenningen

Fv. 252 Tyin - Eidsbugarden og siste strekning på fv. 2442 Værskei - Lenningen ble åpnet den 11. juni.

1000 år gammel vikinggrend funnet

Hittil er det oppdaget 21 husrester i fjellområdet ved Netoseter i Lom.

- Innlandet har til dels blitt hørt på Stortinget

Transportkomiteens innstilling til Nasjonal transportplan er positiv for Innlandet, sier fylkesordføreren.

1 million til X Games

Fylkeskommunen støtter X Games Norway 2022 med 1 million kroner. Arrangementet skal gå i Lillehammer-regionen.

Kulturstrategien ut på høring

Fylkesutvalget sender Kulturstrategi for Innlandet 2021–25 ut på høring. Fylkestinget vedtar strategien i desember.

Randsfjordferja II i drift fra ca. 10. juli

Den gamle ferja har ligget i ro siden 6. april mens kaiene på Horn og Tangen i Gran blir bygget om.