Nyheter forsiden - Innlandet fylkeskommune

Nyheter forsiden

Kvam bru stengt på grunn av vedlikehold

Brua på fylkesveg 2598 i Nord-Fron er stengt for biltrafikk fordi den skal forsterkes.

Sterk vind merkbart på fylkesvegene

Fylkeskommunens entreprenører hadde god beredskap i forbindelse med kraftig vind som ble varslet for døgnet fra 16. til 17. januar.

Gyda satte fylkets entreprenører på prøve

Vegarbeiderne har jobbet dag og natt for å få unna overvann som uværet førte med seg.

Ni skoler på gult nivå

Ikke alle videregående skoler i Innlandet kan gå til grønt nivå til tross for regjeringens anbefalinger.

Sammen for Sierra Leone

Innlandet fylkeskommune har signert en samarbeidsavtale som støtter bistandsorganisasjonen FORUT sitt utviklingsarbeid.

Bjørn F. Rørvik er årets Boklek-forfatter

Nå er han og bøkene om Bukkene Bruse klare til å møte alle Innlandets skolestartere.

Kan Innlandet bli ledende innen forskning?

- Innlandet har både ressursene og råvarene, men må spille kortene riktig. Det sier forsker Vegar Ottesen.

Kulturminner skal på kartet

Innlandet har mange frivillige som registrerer kulturminner. I år følger vi opp – kulturminnene skal synliggjøres.

Husk å skaffe elektronisk ID

For å stemme ved folkeavstemningen om Innlandet fylkeskommune, må du ha MinID eller BankID.

Hærverk langs fylkesveger i Innlandet

Mange brøytestikker langs fylkesveger i Innlandet er kjørt ned. Vi oppfordrer trafikantene til å la dem få stå i fred.