Nyheter forsiden - Innlandet fylkeskommune

Nyheter forsiden

Lillehammer skysstasjon får ny asfalt

Arbeidet blir utført på kveld og natt og starter søndag 3. juli.

Viktige byprosjekt i Kongsvinger starter

I sommer starter arbeidet med å ruste opp noen viktige gater i Kongsvinger. Arbeidene vil påvirke trafikken i byen.

– E6 i Gudbrandsdalen må fullføres nå!

Det er beskjeden fra E6 Toppforum Gudbrandsdalen i et brev til samferdselsminister Jon-Ivar Nygård (Ap).

Utbedrer tre fylkesveger i Gjøvikregionen

Tre fylkesveger i Toten-kommunene og Nordre Land skal utbedres for til sammen vel 50 millioner kroner.

Tilskudd til arenaer, folkedans og ung kultur

Hovedutvalg for kultur har fordelt 4,85 millioner kroner til kulturarenaer. Folkedans og ung kultur fikk også penger.

Se Innlandets eldste runestein

Med ny 3D-modell kan du selv studere den 1700 år gamle runeinnskriften på Einangsteinen i Vestre Slidre.

Hvor har du tenkt å lagre rundballene?

Mange gårdbrukere er i gang med årets første slått, og vi oppfordrer til forsvarlig lagring av rundballer.

Millioner til næringsutvikling

Flere næringsklynger er blant dem som fikk tildelt penger av hovedutvalg for næring onsdag.

58 millioner kroner til bredbånd

25 bredbåndsprosjekter i Innlandet får til sammen drøyt 58 millioner kroner.

Tilskudd til folkehelse og arrangementer

Fylkesutvalget vedtok å gi penger til internasjonale arrangement og folkehelsetiltak før de tok ferie.