Nyheter forsiden - Innlandet fylkeskommune

Nyheter forsiden

Vandreutstilling åpnet

Natur, aktivitet, folk og dyr kjennetegner mange av motivene fra fotokonkurransen Innlandsbilder.

Viderefører dagens tilbudsstruktur

De tilbudene som ble lyst ut for skoleåret 2021/2022 videreføres i hovedsak for neste skoleår.

91,9 prosent fullførte forrige skoleår

Aldri før har så mange i Innlandet fullført og bestått videregående skole som i skoleåret 2020/2021.

Verdens best bevarte forhistoriske skipar

Syv år etter første skifunnet, har arkeologene funnet den 1300 år gamle «makkeren».

Samferdselsutvalget vedtok viktige prioriteringer

Handlingsprogrammet for fylkesvegene i perioden 2022–25 ble vedtatt med noen nye føringer på møtet den 6. oktober.

Breie gård er freda

Breie gård i Etnedal har flere hundre år med gårdshistorie. Gården har også landets eneste freda private småkraftverk.

Fornøyde deltakere på Maihaugenkonferansen

For tolvte gang var det tid for Maihaugenkonferansen. Et sultefora publikum fra hele Norge tok turen til Lillehammer.

Skolebarn i Gran fikk ny gang- og sykkelveg

Elever fra Trintom skole var æresgjester da fylkeskommunen markerte at skolevegen har blitt tryggere og finere.

Utvidar Grønn framtid-fondet til heile Innlandet

150 grøne forretningsidéar i Oppland har fått 50 millionar i støtte sidan 2017. No utvidast ordninga med 12 millionar.

Spør ungdommen om råd

Fylkesordfører Even Aleksander Hagen vil ha råd fra ungdommen når ny kurs for Innlandet skal stakes ut.