Nyheter forsiden - Innlandet fylkeskommune

Nyheter forsiden

Secretsoftheice.com er verdensledende

Brearkeologien i Innlandet blir lagt merke til i hele verden. Nå vier Illustrert vitenskap hele ti sider til sikringsarbeidet.

Reduserer antall akutt-klinikker

Innlandet fylkeskommune reduserer antall klinikker med tilbud om akutt, nødvendig tannbehandling.

Utstrakt hånd fra fylkeskommunen

Fylkeskommunen vil bidra på de områder den kan for å holde hjulene i gang i Innlandet.

Stenger alle skoler og tannklinikker

Innlandet fylkeskommune har i dag bestemt å stenge alle videregående skoler i fylket. Det samme gjelder for ordinær drift ved tannklinikkene.

Videregående på Otta stenges

Nord-Gudbrandsdal vidaregåande skule avdeling Otta blir stengt fra og med torsdag 12. mars og ut neste uke.

Gjennomføring av fagprøver

Informasjon om gjennomføring av fagprøver i korona-perioden:

UKM fylkesfestivalen er avlyst

UKM Oppland skulle egentlig arrangeres fredag 27. mars–søndag 29. mars 2020. Den er nå avlyst på grunn av koronaviruset.

Flertallet søker seg til yrkesfag

12 355 ungdommer har søkt videregående skole. 54 prosent har valgt yrkesfag.

Høringskonferansen om Innlandsstrategien er avlyst!

For å være føre var, har fylkeskommunen avlyst høringskonferansen om Innlandsstrategien onsdag 11. mars.

Korleis trollbinde ein 2. klasse ein heil time?

Ei forestilling med fleire av Astrid Lindgrens figurar er på turné med Den kulturelle skolesekken. Elevane ved Brandbu barneskole var ivrige tilskodarar.