Nyheter forsiden

En liten nedgang i ulykker i Innlandet

Foreløpig tall viser at 11 personer døde og 47 ble hardt skadd i trafikken på veger i Innlandet i 2021.

250 000 til slippen ved skibladnerbrygge

Innlandet fylkeskommune bevilger midlene til vedlikehold- og sikringstiltak ved Mjøssamlingenes anlegg på Minnesund.

Millioner til «Krafttak for grønn vekst»

Prosjektet «Krafttak for grønn vekst» får to millioner kroner over to år.

Folkeavstemningen blir heldigital

På grunn av korona blir folkeavstemningen om Innlandet fylkeskommune kun gjennomført digitalt.

Fortsatt bompengefritak på sideveg til E6

Stortinget har bevilget 50 millioner i 2022 til videreføring av fritak for bompenger på sideveger til E6 på Hedmarken.

Søk om midler til friluftslivstiltak

Frivillige organisasjoner, kommuner og friluftsråd som jobber for å fremme friluftslivsaktivitet, kan søke om midler.

Pengedryss til kultur og idrett

Hovedutvalg for kultur har i dag bevilget midler til blant annet gjennomføring av VM for juniorer i langrenn.

Penger til friskliv og sørsamisk formidling

Sørsamisk formidlingsopplegg ved Anno museum og seks frisklivstilbud får tilskudd.

Storsatsing på solceller

Nå ferdigstilles solcelleanlegg ved 10 av våre skoler. Neste år skal sju nye videregående skoler få miljøvennlig energi.

Hundre år med industrihistorie

Kombinasjonen av traktor og gravemaskin ble stor suksess for bedriften Hymas i Brumunddal.