Nyheter forsiden - Innlandet fylkeskommune

Nyheter forsiden

Dagsturhytter i alle kommuner

Innlandet fylkeskommune tar ledelsen i et prosjekt for å få bygget dagsturhytter i alle kommuner i fylket.

Ny tilskuddsordning for idrett og friluftsliv

1. mars er fristen for å søke på en ny tilskuddsordning for arrangementutvikling innen idrett og friluftsliv i Innlandet.

Nå er det tid for å søke skoleplass

Fristen for å søke skoleplass er 1. mars, og utdanningsvalgene er mange.

Fylkeskommunen anbefaler vestlig togtrasé gjennom Hamar

Sentral plassering av jernbanestasjonen med nærhet til arbeidsplasser, boliger og servicefunksjoner, trekkes fram som viktige punkter i vurderingen.

Kulturkort for ungdom i 2020

Kulturkortet gir deg mellom 13 og 21 år rabatter på ulike kulturarrangementer.

Engasjert ungdom på toppmøte

Klima og en bærekraftig utvikling er viktig for ungdom. Det var tydelig under det første KS Toppmøtet for barn og unge i Oslo.

Ungdommens fylkesting er i gang

I helga møttes det aller første Ungdommens fylkesting for Innlandet fylkeskommune. Den nye Innlandsstrategien var første sak.

Integrering gjennom kunnskap

Fylkeskommunene har overtatt oppgaver innenfor integrering, der målet er å få flere innvandrere til å delta i arbeidslivet og samfunnslivet på lik linje med andre innbyggere.

Fjellbedrifter frå Innlandet på Grüne Woche

For tredje året på rad var Fjell-Norge ein av regionane som presenterte lokal mat og reiseliv på den gigantiske messa "Internationale Grüne Woche" i Berlin.

- Jordbruksoppgjøret må bygge opp under bioøkonomien

I innspillet til jordbruksoppgjøret, vektlegger Innlandet fylkesting blant annet jordbrukets rolle for å lykkes med bioøkonomistrategien.