Nyheter forsiden

Hvordan blir fremtidens gang- og sykkelanlegg?

Hvilken standard skal fremtidens gang- og sykkelanlegg langs fylkesvegene i Innlandet ha?

7,65 millioner kroner til kulturaktivitet

Midlene fordeles innenfor tre støtteordninger for kultur: utviklingsmidler, kunstnerresidenser og barn og ungdom.

Første lærebedrift i dyrefaget

Nå kan lærlinger i Innlandet få læreplass i dyrefaget og lære om kenneldrift og trening av tjenestehunder.

Ny ferje i drift på Randsfjorden

Fra og med 29. januar går den elektriske bilferja Elrond i daglig rute mellom Horn og Tangen i Gran.

Finn svaret på Innlandsstatistikk!

På innlandsstatistikk.no samler vi tall, trender og kunnskap om Innlandet på et brukervennlig nettsted.

Innlandet trenger flere kokker

Næringslivet i Innlandet trenger flere fagfolk innenfor restaurant- og matfag.

Tettere samarbeid om cybersikkerhet

Innlandet fylkeskommunen er en av flere aktører som jobber med å etablere en klynge innenfor datasikkerhet.

Sammen for Sierra Leone

Innlandet fylkeskommune har signert en samarbeidsavtale som støtter bistandsorganisasjonen FORUT sitt utviklingsarbeid.

Bjørn F. Rørvik er årets Boklek-forfatter

Nå er han og bøkene om Bukkene Bruse klare til å møte alle Innlandets skolestartere.

Kan Innlandet bli ledende innen forskning?

- Innlandet har både ressursene og råvarene, men må spille kortene riktig. Det sier forsker Vegar Ottesen.