Nyheter forsiden - Innlandet fylkeskommune

Nyheter forsiden

Samler kunnskap om fritidsboligene

Hva er fritidsboligens betydning for innlandssamfunnet? Østlandsforskning vil samle kunnskapen som finnes om fritidsboliger i fylket.

Vil ikke fire på krav til trafikksikkerhet

Fylkesutvalget mener at Nye Veier må gjennomføre planlagte trafikksikkerhetstiltak langs fylkesveg 2522 i Øyer.

Fylkesutvalget sa nei til DansINN

Fylkesutvalget vil ikke støtte etablering av regionalt kompetansesenter for dans i Innlandet.

Støtte til curling-EM, Kirkens SOS, Finnskogen og fjellmat

Tirsdag vedtok fylkesutvalget å gi til sammen nær 1 millioner kroner i støtte til disse fire formålene.

Inngikk partnerskap for klimaet

Åtte samarbeidspartnere inngikk avtale om klimapartnerskap da Klimapartnere Innlandet ble stiftet.

Fylkesbiblioteket lanserer bok og nettkurs om samskaping

I hvert menneske bor en ressurs – samskaping gjør den større.

- Dette er landets beste

Utbyggingen ved Lena-Valle vgs sikrer elever en naturbruksutdanning med fasiliteter tilsvarende moderne gårdsbruk.

Ni kunstnere får stipend

Stipendene er fordelt på kategoriene etablerte kunstnere, unge kunstnere og husflid og håndverk.

Støtter regionalt kompetansesenter for dans

Utvalg for kultur er positive til å gi 400 000 kroner til DansINN for å etablere et regionalt kompetansesenter for dans i Innlandet.

Gode resultater i videregående opplæring

Tilstandsrapporten for skoleåret 2019/2020 viser det beste årsresultatet for videregående opplæring i Innlandet noen gang.