Nyheter forsiden

Optimisme på Mjøsbysamling

Rundt 100 personer var tirsdag samlet på Gjøvik for å høre mer om utviklingen i Mjøsbyen framover.

Når blir din veg brøytet og strødd?

Innlandet fylkeskommune sine entreprenører er klare til å brøyte og strø nær 7000 kilometer fylkesveg i vinter.

Idéverksted for bedre integrering

Velkomstkoordinator og nye måter å samhandle på. Det er to av innspillene som kom opp under idéverksted i Sør-Fron.

Inviterer til åpen høring

Fylkesordfører Even Aleksander Hagen inviterer til høring om fylkesbudsjettet 16. november.

Prioriterer kollektivtrafikk i fylkesbudsjettet

Kollektivtrafikk får 30 millioner kroner ekstraordinært for 2022 i fylkeskommunedirektørens forslag til fylkesbudsjett.

Solbjørg Tveiten blir leder for Musikk i Innlandet

Den nyoppretta musikkinstitusjonen er lokalisert til Gjøvik. Tveiten tiltrer i stillingen 1. februar 2022.

En steinfallos fra Stange

I Stange ble den mye omtalte skulpturen «Seeding» avduket nylig. Vi hiver oss på og presenterer «Stangefallosen».

Staten fikset flott sykkeltiltak på fv. 213

Nå kommer syklister og fotgjengere lettere fram langs Gudbrandsdalsvegen i Lillehammer.

Særegent verktøy skal bidra til bedre trafikksikkerhet

Et register over alle svinger på fylkesvegene i Innlandet gir nyttig informasjon om hva som gjør fylkesvegene tryggere.

Tone Danielsdatter blir ny rektor ved Skarnes vgs

Tone Danielsdatter er ansatt som ny rektor ved Skarnes videregående skole. Hun tiltrer stillingen 1. februar 2022.