Nyheter forsiden - Innlandet fylkeskommune

Nyheter forsiden

Kreative bibliotek i krisetid

Selv om folkebibliotekene er fysisk stengt florerer det med alternative tilbud til innbyggerne.

– Hverdagen har blitt veldig forandret

Korona-epidemien betyr fjernundervisning også på folkehøgskolene. – En ekstra utfordring for både elever og lærere, sier rektorene.

Det glemte fjellpasset fra vikingtid

I en vitenskapelig artikkel publisert i det internasjonale tidsskriftet «Antiquity» i dag, fortelles historien om det glemte høyfjellspasset over Lendbreen i Breheimen.

Besøk Tolvsteinsringen

Tolvsteinsringen ved Moelv i Ringsaker er ryddet fram og er vel verdt en tur.

Fortsatt stengte skoler over påske

De videregående skolene i Innlandet vil være stengt den første uka over påske. Det går mot gradvis åpning fra 27. april.

Drøyt 6 millioner kroner til NCE Raufoss

NCE Raufoss får 6,15 millioner kroner i støtte. Flere andre aktører i næringslivet fikk også tildelt midler i fylkesutvalgets ekstraordinære møte tirsdag.

Utsatt behandling av Innlandsstrategien

Høringsfristen for Innlandsstrategien er utsatt. Ny frist for innspill blir 26. juni - og behandling først til høsten.

Utvider akuttkapasiteten ved ti klinikker

Tannhelsetjenesten åpner for akuttbehandling av friske pasienter ved ytterligere ti klinikker etter påske.

En viktig byggekloss

Nå er styret for Ungt Entreprenørskap Innlandet på plass. Det foreligger klare ambisjoner for det videre arbeidet.

Får midler til dagsturhytter

Midlene fra sparebankstiftelsene er på plass, og dermed kan prosjektet dagsturhytter settes i gang.