Nyheter forsiden

Felles UKM i Innlandet for første gang

I helgen braker det løs med 270 ungdommer på kulturfestival!

Flerbrukshall, sykkelløype og dagsturhytter får spillemidler

Politikerne har vedtatt hvordan spillemidler til anlegg og fysisk aktivitet skal prioriteres i Innlandet for 2023.

Midler til omstilling, fjøsutvikling og inkubatorer

Hovedutvalg for næring vedtok onsdag å gi penger til blant annet regional omstilling i Valdres og Nord-Gudbrandsdal.

Forlenger Cyberland-prosjektet

Hovudutval for næring meiner det er viktig å styrkje den pågåande satsinga på cybertryggleik.

Vårrengjøring av fylkesveger i Innlandet i gang

Vårrengjøringen består i å koste og feie grus fra vegene. Det vil også bli plukket søppel langs vegene.

E6 stengt igjen ved Tretten

Arbeidet med ei midlertidig bru på fylkesveg 254 påvirker trafikken på E6. Nå er E6 stengt hele døgnet.

Fotosamling - vanlige detektorfunn i Innlandet

Før du søker etter oldsaker med metalldetektor, bør du vite hvordan de vanligste gjenstandene ser ut. Se bilder her.

Endring i ordning for unges tannbehandling

Alle unge i alderen 21–24 år får nå 75 % rabatt hos offentlige tannklinikker, mens 25–26-åringene mister sin rabatt.

Terje Storbakken fratrer som rektor

Terje Storbakken slutter som rektor på Lillehammer videregående skole.

Gjør døren høy, gjør porten vid

Diskusjonene var mange, og svarene få – akkurat slik det skal være på en medvirkningskonferanse om Innlandet.