Nyheter forsiden

Flere tiltak får spillemidler

Innlandet fikk drøyt 7 millioner kroner mer i spillemidler for 2023 enn forventet. Dermed får flere tiltak penger.

Steinsetbygdvegen i Etnedal rustes opp

Fylkeskommunen fortsetter med tiltak på fylkesvegen som går mellom Etnedal og Nord-Aurdal.

Bli med på lansering av Innlandsporteføljen!

Ser du muligheter for deg og din virksomhet i det grønne skiftet? Da må du bli med på lanseringen av Innlandsporteføljen.

En verdig vinner

Hania Majdanik fra Hedalen barne- og ungdomsskole virkelig sprudlet av fortellerglede i Bokbussens skrivekonkurranse.

Skal heise siste del av midlertidig bru på Tretten

E6 må stenges i nesten to uker fra 30. mai mens bruelementene over E6 monteres.

Fra idé til virkelighet med Grønn framtid

Med støtte fra Grønn framtid kunne Luc Wathelet utvikle et produkt som hjelper deg med å spare strøm.

Millioner til fem svensk-norske prosjekter

Fem prosjekter fra Innlandet får til sammen nær 13,4 millioner kroner i støtte fra Interreg Sverige-Norge-programmet.

Gjør tiltak for fugl og fisk på Tretten

Fylkeskommunen har «reparert» elvebunnen som ble endret på grunn av brukollaps og anleggsarbeid i Lågen.

641 nye Innlendinger i første kvartal 2023

I Innlandet er vi nå 374 269 innbyggere.

Bibliotekprogrammet under Norsk Litteraturfestival 2023

Innlandet fylkesbibliotek inviterer til seminar og debatter 24. og 25. mai.