Nyheter forsiden

Samferdselsutvalget vedtok viktige prioriteringer

Handlingsprogrammet for fylkesvegene i perioden 2022–25 ble vedtatt med noen nye føringer på møtet den 6. oktober.

Breie gård er freda

Breie gård i Etnedal har flere hundre år med gårdshistorie. Gården har også landets eneste freda private småkraftverk.

Fornøyde deltakere på Maihaugenkonferansen

For tolvte gang var det tid for Maihaugenkonferansen. Et sultefora publikum fra hele Norge tok turen til Lillehammer.

Skolebarn i Gran fikk ny gang- og sykkelveg

Elever fra Trintom skole var æresgjester da fylkeskommunen markerte at skolevegen har blitt tryggere og finere.

Utvidar Grønn framtid-fondet til heile Innlandet

150 grøne forretningsidéar i Oppland har fått 50 millionar i støtte sidan 2017. No utvidast ordninga med 12 millionar.

Spør ungdommen om råd

Fylkesordfører Even Aleksander Hagen vil ha råd fra ungdommen når ny kurs for Innlandet skal stakes ut.

Fart, miljø og trafikksikkerhet

Politikerne i fylkesutvalget er ikke helt enige i hva som er viktigst når E6 skal bygges ut fra Roterud til Storhove.

25 millioner kroner til bredbånd i Innlandet

Ti prosjekter får fylkeskommunale midler til utbygging av bredbånd.

- Annleis og interessant

Kva skjer i hjernen til elevar som har kunst og kultur som læringsform? No er forskingsprosjektet Kunsten å lære i gong.

Satser på kompetansebygging innen tannhelse

Innlandet fylkeskommune vil fortsatt være best på tannhelse blant barn og unge. Derfor satser vi på kompetansebygging.