Bidra i arbeidet med regionale planer

I mars arrangerer vi fire samlinger der vi ønsker innspill på de regionale planene vi jobber med i Innlandet.

Vant konkurransen om Innlandet i framtida

Med sitt naive skråblikk på Innlandet, imponerte Oline Næss juryen i Innlandet fylkeskommunes ungdomskonkurranse.

Du er BRUKBAR!

Vegard Harm, Yousef Hadaoui og Ida Johanna Aaraas kommer til Hamar 11. november. Kommer du?

Fornøyde deltakere på Maihaugenkonferansen

For tolvte gang var det tid for Maihaugenkonferansen. Et sultefora publikum fra hele Norge tok turen til Lillehammer.

Fart, miljø og trafikksikkerhet

Politikerne i fylkesutvalget er ikke helt enige i hva som er viktigst når E6 skal bygges ut fra Roterud til Storhove.

Mål om gode fellesskapsverdier

I Elverum har de satt "hjerterom på timeplanen". Dette er ett av 18 prosjekter i Program for folkehelsearbeid.

Seminarrekke om psykisk helse og ungdomsmedvirkning

Regionalt forum for ungdomsmedvirkning i Folkehelseprogrammet i Innlandet har i løpet av våren arrangert en rekke seminarer om ungdomsmedvirkning og påvirkningsfaktorer på psykisk helse i nærmiljøet.

Folkehelseprofil for Innlandet

Folkehelseprofilene 2021 for kommuner og fylkeskommuner er nå tilgjengelig. Årets tema er fysisk aktivitet.