Nyheter forsiden - Innlandet fylkeskommune

Nyheter forsiden

Stenger skoler og tannklinikker

Fem videregående skoler og seks tannklinikker i Hamarregionen stenger fra og med tirsdag og ut uka. Det blir også strengere restriksjoner på bussene.

Inviterer til webinar om vekst og verdiskaping

Hvordan skal vi skape videre vekst og verdiskaping innen bioøkonomien? Det er temaet for et webinar torsdag 17. september.

Markerte nyåpning av Gamle Strynefjellsvegen

Fredag 28. august feiret Statens vegvesen og Innlandet fylkeskommune at fv. 258 Gamle Strynefjellsvegen er ferdig utbedret for ca. seks millioner kroner. Fylkesordfører Even Aleksander Hagen sto for nyåpningen.

Forfatterjubileer i Innlandet i 2020

Litteraturfylket Innlandet har mye å feire.

Nye driftsentreprenører på fylkesveger

Fra 1. september trer de første driftskontraktene i regi av Innlandet fylkeskommune i kraft. Fra denne datoen vil nye entreprenører drifte og vedlikeholde fylkesvegene i Gudbrandsdalen, Østerdalen og Rendalen/Engerdal/Trysil.

Midlertidige endringer i fraværsreglene

Fra og med mandag 24. august og ut oktober slipper elever å dra til fastlege for å få dokumentert fraværet sitt.

Vil kartlegge innbyggernes klimafotavtrykk

Som en del av klimaarbeidet i fylket, vil Innlandet fylkeskommune være med å utvikle en klimakalkulator for å kartlegge innbyggernes klimafotavtrykk.

45 foreninger får tilskudd

32 organisasjoner for mennesker med nedsatt funksjonsevne får til sammen nesten 1,2 millioner kroner gjennom fylkeskommunens tilskuddsordning.

Smitte-tannklinikken åpner igjen

Fra og med mandag 24. august er beredskapsklinikken for tannpleie på Lillehammer åpen for akutt hjelp for pasienter med kjent smitte eller mistanke om smitte.

NHO og fylkeskommunen møtte samferdselsministeren

Innlandets behov for gode transportløsninger i nær framtid var tema.