Nyheter forsiden - Innlandet fylkeskommune

Nyheter forsiden

260 kilometer fylkesveg får ny asfalt

Innlandet fylkeskommune skal i løpet av sommeren asfaltere 260 kilometer fylkesveg rundt om i fylket.

Eier du verneverdige bygninger eller anlegg?

Nå kan du søke om midler til restaurering og istandsetting. Søknadsfristen er 1. mai 2022.

Slik jobber Innlandet fylkeskommune med Ukraina-krisen

Fylkeskommunen har mange oppgaver når kommunene i fylket skal ta imot flyktninger i forbindelse med krigen i Ukraina.

Jordbruket trenger en avklaring

Fylkesutvalget i Innlandet med håndsrekning til landbruket.

Innlandet vil beholde Gran

Gran kommune vurderer hvilket fylke de skal tilhøre. - Bli i Innlandet, oppfordrer fylkespolitikerne.

Vil ikke reversere domstolstrukturen

Fylkesutvalget støtter ikke forslaget om å reversere domstolstrukturen.

Bibliotekprogrammet under Norsk Litteraturfestival 2022

Innlandet fylkesbibliotek og Norsk Bibliotekforening inviterer til debatter og seminar 1. og 2. juni.

Meld deg på kick-off Interreg Sverige-Norge

Arrangementet går av stabelen 26.-27. april i Karlstad, Sverige. Påmeldingsfrist er 13. april 2022.

Søk tilskot til folkedans

Fylkeskommunen si storsatsing innan folkedans held fram. Frist for å søkje folkedanstilskot er 15. mai 2022.

Innlandets første miljømerkede storbilvask åpnet

Fredag 1. april var det offisiell åpning av svanemerkede vaskehaller for busser i Brumunddal og Hamar.