Nyheter Opplæring - Innlandet fylkeskommune

Elever møter næringslivet og lærebedrifter digitalt

Torsdag 27. januar arrangerer Arena Innlandet en digital møteplass mellom elever og næringslivet.

Fortsetter på gult nivå

De fem videregående skolene i Hamarregionen pluss Dokka og Raufoss vgs. fortsetter på gult nivå fra mandag 24. januar.

Husk fristen for privatisteksamen!

Fristen for å melde deg opp til eksamen for privatister, lærlinger og praksiskandidater er 1. februar.

Innlandet trenger flere kokker

Næringslivet i Innlandet trenger flere fagfolk innenfor restaurant- og matfag.

Ni skoler på gult nivå

Ikke alle videregående skoler i Innlandet kan gå til grønt nivå til tross for regjeringens anbefalinger.

Lær mer om de nye Vg3-læreplanene i fagfornyelsen

Bli med på webinar tirsdag 25. januar 2022 om lansering av kompetansepakker for fagopplæringen.

Hulda Marie Røhne Orskaug blir ny rektor ved Stange vgs

Hulda Marie Røhne Orskaug er ansatt som ny rektor ved Stange videregående skole.

Stor satsing på psykisk helse for unge

Fylkeskommunen vil styrke kompetansen til alle som jobber med ungdom, og har laget en digital veileder om psykisk helse.

Gjeninnfører egenmelding for fravær av helsegrunner

Elever som har fravær av helsegrunner, slipper å gå til legen for å få dokumentasjon. Dette gjelder fra 5. november.

Tone Danielsdatter blir ny rektor ved Skarnes vgs

Tone Danielsdatter er ansatt som ny rektor ved Skarnes videregående skole. Hun tiltrer stillingen 1. februar 2022.