Nyheter Opplæring - Innlandet fylkeskommune

Tilbudsstrukturen på høring

Nå kan du si din mening om tilbudsstrukturen i videregående opplæring for skoleåret 2023-2024.

14 medaljevinnere fra Innlandet i Skole-NM

Skole-NM i yrkesfag er ferdig og mange flinke yrkesfagelever fra Innlandet tok medalje i mesterskapet.

Klage på karakter

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.  Illustrasjonsbilde skolearbeid Mostphotos

Bryner seg på tradisjonshåndverk

Elever fra Lillehammer vgs. har bygget et overbygg med tradisjonelle metoder. Overbygget skal stå på Maihaugen.

Sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer gratis sommerskole på Lillehammer mandag 20. juni–fredag 1. juli 2022.

12 skoletilbud reddet

Politikerne reddet 12 av 22 truede linjer i sitt møte om tilbudsstrukturen i de videregående skolene neste skoleår.

Kreativitet, samarbeid og skaperglede

42 ungdomsbedrifter deltok på fylkesmesterskapet i Innlandet, med alt fra kløkost for kalver til en appstyrt snusboks.

Søknadsfrist til Fagskolen Innlandet er 20. april

Er du lærling og ønsker høyere utdanning i faget ditt, kan fagskole være tingen for deg. Husk å søke innen fristen.

Innlandet får 30 millioner til videre satsing på yrkesfag

26 millioner kroner skal brukes til rekruttering av læreplasser, 4 millioner til Fagskolen Innlandet.

44 innlandselever er klare for norgesmesterskap i yrkesfag

Skolekonkurransene i yrkesfag er nå gjennomført, og i Innlandet er 44 elever klare for å konkurrere i Skole-NM.