No kan du søkje folkedansstipend

Stipendet skal stimulere til rekruttering innan folkedansen i Innlandet. Søknadsfristen er 1. april 2022.

Nær 13 millioner kroner til Teater Innlandet

Åtte kulturinstitusjoner i Innlandet får til sammen 31 millioner kroner av fylkeskommunen.

Fordelte midler til kulturmiljø

Hovedutvalg for kultur fordelte onsdag midler fra Riksantikvaren til kulturmiljø i Innlandet.

Fast på fredag - zoom, smil og litt til

Digitale møter kvar fredag er vorte fast rutine for samarbeidsgruppa i det internasjonale prosjektet Kunsten å lære.

Ny direktør i Filminvest

Det regionale filmfondet for Innlandet og Trøndelag har ansatt Mari Haugen fra Trondheim som ny direktør.

7,65 millioner kroner til kulturaktivitet

Midlene fordeles innenfor tre støtteordninger for kultur: utviklingsmidler, kunstnerresidenser og barn og ungdom.

Pengedryss til kultur og idrett

Hovedutvalg for kultur har i dag bevilget midler til blant annet gjennomføring av VM for juniorer i langrenn.

Vedtok kulturstrategi for Innlandet

- Innlandet skal bli best på kultur, sa Kjerstin Lundgård (Ap), da fylkestinget vedtok kulturstrategien torsdag.

Solbjørg Tveiten blir leder for Musikk i Innlandet

Den nyoppretta musikkinstitusjonen er lokalisert til Gjøvik. Tveiten tiltrer i stillingen 1. februar 2022.

Innlandsproduksjon vant Gullsekken 2021

Marja Mortensson Trio gikk av med seieren for konserten Mojhtestasse – Minnegaven.