2 millioner kroner til barne- og ungdomskultur

Pengene skal blant annet gå til prosjekter innenfor e-sport og litteratur.

Tilskudd til arenaer, folkedans og ung kultur

Hovedutvalg for kultur har fordelt 4,85 millioner kroner til kulturarenaer. Folkedans og ung kultur fikk også penger.

Hva skjer med kulturlivet i Innlandet?

Regjeringen sier at de vil støtte opp under et åpent, inkluderende og mangfoldig kulturliv. Hva betyr det for Innlandet?

Disse gikk videre til UKM-festivalen

50 ungdommer fra hele Innlandet har gått videre til landsfestivalen i Stjørdal 24.-28. juni 2022.

Ny filmkommisjonær for Innlandet

Hanne Larsen er ansatt som filmkommisjonær i det som har fått navnet Eastern Norway Film Commission.

Stor pågang i 2022

UngINN er en populær ungdomsordning for ungdom i hele Innlandet og 2022 har hatt en eventyrlig start.

Se programmet for Fylkeskulturkonferansen

Fylkeskulturkonferansen foregår på Lillehammer 8.–9. juni. Nå er programmet klart.

Fem UKM-festivaler samme dag

Anna of the North og stand up med Jonis Josef står på programmet under regionfestivalene 23. april 2022.

Søk tilskot til folkedans

Fylkeskommunen si storsatsing innan folkedans held fram. Frist for å søkje folkedanstilskot er 15. mai 2022.

Kultur for all ungdom

UngINN-kortet gir ungdom over hele Innlandet rabatt på kulturopplevelser. Så langt har 1300 bedt om å få tilsendt kortet.