Nyheter politikk

Ferdigstiller appen «Mitt sted»

Visit Innlandet får 2 millioner kroner for å ferdigstille kommunikasjons-appen «Mitt sted».

7,65 millioner kroner til kulturaktivitet

Midlene fordeles innenfor tre støtteordninger for kultur: utviklingsmidler, kunstnerresidenser og barn og ungdom.

Millioner til «Krafttak for grønn vekst»

Prosjektet «Krafttak for grønn vekst» får to millioner kroner over to år.

Folkeavstemningen blir heldigital

På grunn av korona blir folkeavstemningen om Innlandet fylkeskommune kun gjennomført digitalt.

Pengedryss til kultur og idrett

Hovedutvalg for kultur har i dag bevilget midler til blant annet gjennomføring av VM for juniorer i langrenn.

Penger til friskliv og sørsamisk formidling

Sørsamisk formidlingsopplegg ved Anno museum og seks frisklivstilbud får tilskudd.

Voksenopplæringsprisen til Maks kafé

Fylkesordføreren overrakte torsdag Voksenopplæringsprisen for 2021 til Maks kafé på Dokka i Nordre Land kommune.

Vedtok kulturstrategi for Innlandet

- Innlandet skal bli best på kultur, sa Kjerstin Lundgård (Ap), da fylkestinget vedtok kulturstrategien torsdag.

Økt satsing på samferdsel

Fylkestinget vedtok onsdag å gi økt driftsramme til kollektivtransport og mer penger til utbedring av fylkesveger.

Folkeavstemning om oppløsning

Fylkestinget vedtok med knappest mulig margin å ha folkeavstemning i spørsmålet om oppløsning av Innlandet.