Nyheter Plan og statistikk - Innlandet fylkeskommune

Mange gode innspill til regionale planer

Ungdommens fylkesting hadde mange gode innspill til hva som er viktig å ha med i de regionale planene for Innlandet.

Bidra i arbeidet med regionale planer

I mars arrangerer vi fire samlinger der vi ønsker innspill på de regionale planene vi jobber med i Innlandet.

Vant konkurransen om Innlandet i framtida

Med sitt naive skråblikk på Innlandet, imponerte Oline Næss juryen i Innlandet fylkeskommunes ungdomskonkurranse.

Du er BRUKBAR!

Vegard Harm, Yousef Hadaoui og Ida Johanna Aaraas kommer til Hamar 11. november. Kommer du?

Fornøyde deltakere på Maihaugenkonferansen

For tolvte gang var det tid for Maihaugenkonferansen. Et sultefora publikum fra hele Norge tok turen til Lillehammer.

Fart, miljø og trafikksikkerhet

Politikerne i fylkesutvalget er ikke helt enige i hva som er viktigst når E6 skal bygges ut fra Roterud til Storhove.

Mål om gode fellesskapsverdier

I Elverum har de satt "hjerterom på timeplanen". Dette er ett av 18 prosjekter i Program for folkehelsearbeid.

Seminarrekke om psykisk helse og ungdomsmedvirkning

Regionalt forum for ungdomsmedvirkning i Folkehelseprogrammet i Innlandet har i løpet av våren arrangert en rekke seminarer om ungdomsmedvirkning og påvirkningsfaktorer på psykisk helse i nærmiljøet.

Folkehelseprogrammet under korona-epidemien

Det siste året har bydd på utfordring for flere av tiltakene i Program for folkehelsearbeid i kommunene(folkehelseprogrammet), men de har alle vært kreative og funnet gode løsninger for å fortsette sitt arbeid.

Overvekt hos barn og unge

To tiltak knyttet til overvekt og fedme hos barn og unge får folkehelsemidler.