Er de regionale planene gode nok?

Under høringsseminaret var Ungdommens fylkesting opptatt av trafikksikkerhet, psykisk helse og kollektivtransport.

Programmet er klart

Det er høyringsseminar knytt til to regionale planar 26. og 31. januar. Påmeldingsfrist er 15. janaur.

Kommuneplankonferanse på Gjøvik

Innlandet fylkeskommune er medarrangør på denne nasjonale konferansen for kommunale planleggere 13. – 14. februar.

Har du innspel til Regional plan for samfunnstryggleik?

Frist for å kome med synspunkt er 3. mars 2023.

Sammen skaper vi aktive liv

Kun tre av ti voksne er aktive nok til å tilfredsstille Helsedirektoratet sine anbefalinger for fysisk aktivitet.

Meld deg på Byutviklingskonferansen

Konferansen foregår mandag 21. november på Quality Hotel Strand på Gjøvik. Årets tema er Ung i byen.

Bedre kunnskap om kompetanse i Innlandet

Hvilke utfordringer og muligheter har vi i Innlandet på kompetansefeltet? Det er nå blitt lettere å finne ut.

Flere inn i arbeidslivet

Hvordan skal vi få et inkluderende og likestilt arbeidsliv i Innlandet?

Meld deg på Bylivkonferansen

Konferansen går av stabelen på Beitostølen 24.-25. oktober 2022.

Informerte om inkluderingsplanen

Kommuner og andre høringsinstanser deltok på webinar om Regional plan for det inkluderende Innlandet torsdag.