Nyheter Næringsutvikling - Innlandet fylkeskommune

Tettere samarbeid om cybersikkerhet

Innlandet fylkeskommunen er en av flere aktører som jobber med å etablere en klynge innenfor datasikkerhet.

Sammen for Sierra Leone

Innlandet fylkeskommune har signert en samarbeidsavtale som støtter bistandsorganisasjonen FORUT sitt utviklingsarbeid.

Kan Innlandet bli ledende innen forskning?

- Innlandet har både ressursene og råvarene, men må spille kortene riktig. Det sier forsker Vegar Ottesen.

250 000 til slippen ved skibladnerbrygge

Innlandet fylkeskommune bevilger midlene til vedlikehold- og sikringstiltak ved Mjøssamlingenes anlegg på Minnesund.

Foreslå dine kandidater

Årets Innlandspris og Årets unge INNspirator er to nye fylkeskommunale priser. Nå kan du nominere kandidater for 2021.

– En ny måte å tilby høyere yrkesfaglig utdanning på

Fagskolen Innlandet har fått 486 000 kroner til å utvikle en modell for modulbasert landbruksutdanning på fagskolenivå.

800 000 kroner til Innlandsfjøset

Kunnskapsprosjekt om løsdriftsfjøs for små- og mellomstore storfebønder skal motvirke nedleggelser og fraflytting.

3,2 millioner til reiselivet i Innlandet

Fem regionale reiselivsselskap har fått tilskudd gjennom støtteordningen for destinasjonsselskap.

Idéverksted for bedre integrering

Velkomstkoordinator og nye måter å samhandle på. Det er to av innspillene som kom opp under idéverksted i Sør-Fron.

Meld deg på Byutviklingskonferansen

Torsdag 11. november går konferansen av stabelen på Gjøvik. Påmeldingsfrist 4. november.