Nyheter Næringsutvikling - Innlandet fylkeskommune

Bedrifter utvikler seg gjennom forskning

Kompetansemeglere hjelper bedrifter å finne forskningspartner. Jan Erik Hager er veldig glad for hjelpen han har fått.

Millioner til næringsutvikling

Flere næringsklynger er blant dem som fikk tildelt penger av hovedutvalg for næring onsdag.

58 millioner kroner til bredbånd

25 bredbåndsprosjekter i Innlandet får til sammen drøyt 58 millioner kroner.

Fulgte elg, ulv og jerv via GPS-sender

Mange spennende prosjekter i Innlandet har blitt realisert på grunn av Interreg-midler, som blir fordelt av fylkeskommunen.

Søk om midler til samarbeid over grensa

15. juni er første frist for å søke på EU-programmet Interreg Sverige - Norge 2021-2027.

Vil redde utrydningstruet lakseart

To land – én elv er et norsk-svensk samarbeidsprosjekt for å re-etablere Vänerlaksen i sitt opprinnelige habitatområde.

Millioner til næringsprosjekter

Hovedutvalg for næring vedtok onsdag å gi midler til blant annet prosjekter innenfor reiseliv, naturbruk og lokalmat.

Signerte intensjonsavtale med Namibia

I den fornyede avtalen med Oshikotoregionen blir det lagt vekt på utvikling innen kultur, utdanning og folkehelse.

Kvar går bygdene og utkantane?

Innlandet fylkeskommune er medarrangør av eit seminar om framtida for distriktspolitikken i Norge og Europa den 21. april.

Meld deg på kick-off Interreg Sverige-Norge

Arrangementet går av stabelen 26.-27. april i Karlstad, Sverige. Påmeldingsfrist er 13. april 2022.