Nyheter Kultur - Innlandet fylkeskommune

Fra 2015 er midlene til Den kulturelle spaserstokken (DKSS) kanalisert gjennom statens rammetilskudd til fylkeskommunene. Her er mer informasjon om ordningen.

Den norske dokumentarfilmen iHuman får nå premiere digitalt.

Innlandet viser vei! Den kulturelle skolesekken inviterer til nyskapende og heldigital filmformidling.

Rockekonsert

Arrangementer som må avlyse får eventuelle fylkeskommunale tilskudd utbetalt.

Koronavirus

De berørte skolene og utøverne er informert om avlysningene. Vi vil komme tilbake med mer informasjon om hva som skjer med turneer som er planlagt etter 1. mai.

UKM avlyses i år. Her er LLD Showteam fra Dovre i aksjon i 2018.

UKM Oppland skulle egentlig arrangeres fredag 27. mars–søndag 29. mars. Den er nå avlyst på grunn av koronaviruset.

Sven Andréen i Klokkereint Studio

Formålet til utviklingsmidlene til kunst og kulturprosjekter er å stimulere til økt kunst- og kulturproduksjon i Innlandet. Vi tok fem kjappe spørsmål med Sven Andréen i Klokkereint studio for å høre hva støtten betyr for dem.

En forestilling med fleire figurar frå Astrid Lindgrens univers.

Ei forestilling med fleire av Astrid Lindgrens figurar er på turné med Den kulturelle skolesekken. Elevane ved Brandbu barneskole var ivrige tilskodarar.

Ole Erik Hørstad og Jo Vestly

– Det var Rena som i alle år ble stående som det beste stedet i verden, sa Anne-Cath. Vestly en gang om sitt hjemsted.