Nyheter Kultur - Innlandet fylkeskommune
Dagsturhytta Innlandet får en enkel kileform.

Lokale arkitekter vant konkurransen med utforming av dagsturhyttene i Innlandet.

Vinner av novemberkonkurransen i Innlandsbilder

Vinnerbildet er tatt av Stein Erik Juvstad fra Lillehammer.

Fornøgd prosjektgruppe: F.v. Mariann Bjelle, Marie Othilie Hundevadt og Sebastian Blomli

Det vart full pott frå både Sparebankstiftelsen DNB og EU Erasmus+ til prosjektet «Kunsten å lære».

Ringsakeroperaen får midler til å etablere et nettverk for opera i Innlandet.

Utvalg for kultur er positive til å fordele 3,83 millioner kroner til 22 kulturprosjekter i Innlandet.

Fra programlanseringen av jubileet Hundorp2021 tidligere i år.

Kulturdepartementet tildeler midlene til Sør-Fron kommune og er øremerket jubileet der fylkeskommunen er medarrangør.

Månedsvinner for oktober i Innlandsbilder

Vinnerbildet er tatt av Carra Leirflaten ved Raudalsvatnet i Skjåk.

Illustrasjonsbilde

Denne høsten får kommunene i Innlandet tilbud om en dagsturhytte. Målet er at alle kommunene har satt opp en dagsturhytte i løpet av 2025.

Fylkesutvalget vil ikke støtte etablering av regionalt kompetansesenter for dans i Innlandet.

Stipendene er fordelt på kategoriene etablerte kunstnere, unge kunstnere og husflid og håndverk.

Utvalg for kultur er positive til å gi 400 000 kroner til DansINN for å etablere et regionalt kompetansesenter for dans i Innlandet.