Nyheter Kultur - Innlandet fylkeskommune

Meld deg på Fylkeskulturkonferansen 2022

Konferansen går av stabelen 8.-9. juni på Scandic Lillehammer Hotel. Det er fortsatt noen ledige plasser.

Stor pågang i 2022

UngINN er en populær ungdomsordning for ungdom i hele Innlandet og 2022 har hatt en eventyrlig start.

Se programmet for Fylkeskulturkonferansen

Fylkeskulturkonferansen foregår på Lillehammer 8.–9. juni. Nå er programmet klart.

Fem UKM-festivaler samme dag

Anna of the North og stand up med Jonis Josef står på programmet under regionfestivalene 23. april 2022.

Søk tilskot til folkedans

Fylkeskommunen si storsatsing innan folkedans held fram. Frist for å søkje folkedanstilskot er 15. mai 2022.

Kultur for all ungdom

UngINN-kortet gir ungdom over hele Innlandet rabatt på kulturopplevelser. Så langt har 1300 bedt om å få tilsendt kortet.

No kan du søkje folkedansstipend

Stipendet skal stimulere til rekruttering innan folkedansen i Innlandet. Søknadsfristen er 1. april 2022.

Nær 13 millioner kroner til Teater Innlandet

Åtte kulturinstitusjoner i Innlandet får til sammen 31 millioner kroner av fylkeskommunen.

Fordelte midler til kulturmiljø

Hovedutvalg for kultur fordelte onsdag midler fra Riksantikvaren til kulturmiljø i Innlandet.

Fast på fredag - zoom, smil og litt til

Digitale møter kvar fredag er vorte fast rutine for samarbeidsgruppa i det internasjonale prosjektet Kunsten å lære.