Nyheter Kultur - Innlandet fylkeskommune
Marja Mortensson Trio vant Gullsekken 2021.

Marja Mortensson Trio gikk av med seieren for konserten Mojhtestasse – Minnegaven.

Fra venstre: prosjektleder for Dagsturhytta Innlandet,  Tuva Eiklid,  daglig leder i Gudbrandsdal massivtre, Jon Sneve og daglig  leder i Brun Bygg, Torstein Brun.

Innlandet fylkeskommune signerte leverandøravtalen med det Vågå-baserte selskapet fredag.

Knut M. Selmer fikk 1. premie for "Skihoppere på vei opp 65 meters bakken" i  konkurransen for proff- og hobbykonkurransen.

Natur, aktivitet, folk og dyr kjennetegner mange av motivene fra fotokonkurransen Innlandsbilder.

Musikk fra scene

Innlandet fylkeskommune lyser ut midler for 2022 til kunst- og kulturlivet. Mange av søknadsfristane er i november.

Du kan søke om støtte til forberedende prosjekter innen internasjonalt kulturarbeid. Søknadsfristen er 15. november 2021.

Eit vikingskip vart rodd motstrøms frå Tretten til Hundorp.

Mange tok turen til Hundorp for å oppleve tusenårsfesten i heile tre dagar til ende.

Her er gjengen som skal samle ungdom frå heile fylket til tusenårsfest med hærpiler: Frederik Feiler (frå venstre), Johanne Dalsbø, Nikoline Scheie og Martine Rannstad.

Utdeling av hærpiler til ungdommar i Innlandet – ein turné som skal samle unge menneske på Hundorp 31. juli.

Illustrasjon Ung kultur

Høringsfristen er 30. september 2021.

Kongevegen over Dovrefjell får 300 000 kroner.

Kulturmidlene som ble satt av da budsjettet for 2021 ble justert i fylkestinget i april, er fordelt.

Tre barn spiller instrumenter

Hovedutvalg for kultur har fordelt midler til kulturaktiviteter for barn og ungdom og til kulturinstitusjoner.