Nyheter Kultur - Innlandet fylkeskommune
Her er gjengen som skal samle ungdom frå heile fylket til tusenårsfest med hærpiler: Frederik Feiler (frå venstre), Johanne Dalsbø, Nikoline Scheie og Martine Rannstad.

Utdeling av hærpiler til ungdommar i Innlandet – ein turné som skal samle unge menneske på Hundorp 31. juli.

Illustrasjon Ung kultur

Høringsfristen er 30. september 2021.

Kongevegen over Dovrefjell får 300 000 kroner.

Kulturmidlene som ble satt av da budsjettet for 2021 ble justert i fylkestinget i april, er fordelt.

Tre barn spiller instrumenter

Hovedutvalg for kultur har fordelt midler til kulturaktiviteter for barn og ungdom og til kulturinstitusjoner.

Bjørn Jørgensen, produsent under UKM

I helgen gikk den første digitale UKM-festivalen av stabelen, med et historisk bra knippe workshop- og kursholdere.

Skihoppere på vei opp i 65 meters bakken

Fotokonkurransen Innlandsbilder – jakten på Innlandets identitet er avsluttet. Nå har juryen kåret vinnerne.

Randi Eek Thorsen, styreleder Musikk i Innlandet

Torsdag valgte den første generalforsamlingen i Musikk i Innlandet det første styret i selskapet.

Hele 43 kommuner ønsker å sette opp en dagsturhytte innen 2025.

Fjelldansen residens er en av 15 kunstnerresidenser som får støtte for 2021.

Hovedutvalg for kultur fordelte onsdag 1,34 millioner kroner til 15 kunstnerresidenser i Innlandet.

Fylkesordfører Even Aleksander Hagen signerte stiftelsespapirene til Musikk i Innlandet med ordfører i Gjøvik Torvild Sveen som en av få fysiske tilskuere. Noen flere kunne være med via Teams.

- Det at vi nå stifter Musikk i Innlandet, er en viktig milepæl, sa fylkesordfører Even Aleksander Hagen i en liten, koronatilpasset markering torsdag.