Nyheter Kultur - Innlandet fylkeskommune
Randi Eek Thorsen, styreleder Musikk i Innlandet

Torsdag valgte den første generalforsamlingen i Musikk i Innlandet det første styret i selskapet.

Matoma kommer på UKM digital festival

I år blir UKM-festivalen digital og med et stjernespekket lag, akkurat slik ungdom fortjener!

Hele 43 kommuner ønsker å sette opp en dagsturhytte innen 2025.

Innlandsbilder foto konkurranse

Månedens bilde for februar er tatt av Stein Erik Juvstad fra Lillehammer.

Opera di Setra

Her kommer en ekstrasjanse for deg som jobber med kunst- eller kulturprosjekt som skal gjennomføres i år.

Kunstverket MAUR

Innlandet fylkeskommune skal utarbeide en kulturstrategi for fylket og inviterer til innspillsmøter.

Fjelldansen residens er en av 15 kunstnerresidenser som får støtte for 2021.

Hovedutvalg for kultur fordelte onsdag 1,34 millioner kroner til 15 kunstnerresidenser i Innlandet.

Vinner av januarkonkurransen i Innlandsbilder

Bildet er tatt av Betina Siebrandt fra Lillehammer.

Barn ved Fåvang skole tegner med sansene

Vil du være med å skape framtidas læringsformer? Då må du melde din interesse seinast 22. februar 2021.

Fylkesordfører Even Aleksander Hagen signerte stiftelsespapirene til Musikk i Innlandet med ordfører i Gjøvik Torvild Sveen som en av få fysiske tilskuere. Noen flere kunne være med via Teams.

- Det at vi nå stifter Musikk i Innlandet, er en viktig milepæl, sa fylkesordfører Even Aleksander Hagen i en liten, koronatilpasset markering torsdag.