Nyheter fylkesbiblioteket - Innlandet fylkeskommune

Annerledesåret 2021

Bokbussen inviterer i samarbeid med Norsk Litteraturfestival til skrivekonkurranse for elever på mellomtrinnet.

Fylkesbiblioteket etablerer Mjøsbybiblioteket

Folkebibliotekene i Hamar, Ringsaker, Lillehammer og Gjøvik har mottatt en halv million kroner i prosjektmidler fra Nasjonalbiblioteket for å utvide samarbeidet.

Klart for åttende utgave av Boklek

Startskuddet for årets Boklek går 15. mars og først ut er Lom folkebibliotek.

Nyhetsbrev nr. 1/2021

Velkommen til årets første nyhetsbrev fra Innlandet fylkesbibliotek.

Kunst på turné til folkebibliotekene

Spesiallagde kunstkofferter starter nå på en lang ferd rundt i Innlandet.

Bibliotekstatistikken 2020

Få hjelp med rapporteringen med fylkesbibliotekets nye veiledningsfilmer.

Veiledning i forbindelse med prosjektsøknad

Trenger du noen å snakke med om prosjektideen og/eller prosjektsøknaden du jobber med? Nå kan du bestille time hos fylkesbiblioteket.

Årets bøker 2020

Bokbad og presentasjon av årets bøker ble i år gjennomført digitalt for bibliotekansatte i Innlandet.

Prosjektmidler til bibliotek i Innlandet

18 folkebibliotek i Innlandet har fått 835 500 kroner for å gjennomføre formidlingstiltak i og utenfor biblioteket.

Besøk i Fjellregionen

Huset Aukrust I november besøkte Innlandet fylkesbibliotek tre folkebibliotek i Fjellregionen, og Huset Aukrust i Alvdal.