Innfører vinteraksellast i Innlandet

Fra og med lørdag 10. desember 2022 innføres vinteraksellast på fylkesveger i hele Innlandet.

Vurderer tiltak på Flisa bru

Fylkeskommunen, Vegdirektoratet og brueksperter har hatt befaring for å se om brua kan forsterkes og gjenåpnes.

Viktig milepæl for midlertidig bru på Tretten

Nå er løsningen for brufundamentene ferdig planlagt. Et nytt, stort fundament i elva på østsida skal støpes i betong.

Miljøvennlig utbedring av fylkesveg 21 i Eidskog

Fylkesveg 21 sørover fra Vestmarka er gjort mer trafikksikker ved at alle masser er gjenbrukt i nærområdet.

Fylkesveg 51 Valdresflye blir nattestengt

Fra og med natt til torsdag 24. november blir fylkesveg 51 over Valdresflye nattestengt.

Utsatte sak om bussdrift

Med knappest mulig flertall utsatte hovedutvalg for samferdsel saken om kollektivtransport i egenregi.

Er du klar til å sykle i vinter?

Mange syklister parkerer sykkelen om vinteren, men hvorfor vil du ikke prøve sykkelen i vinter?

To veger trolig vinterstengt fra mandag

Fylkesvegene mellom Tyin og Eidsbugarden og mellom Lenningen og Værskei blir trolig vinterstengt fra klokka 12 mandag.

De viktigste vegene blir brøytet først!

Våre entreprenører er klare til å brøyte og strø alle fylkesvegene i vinter, men vegene vil ha ulik standard.

Stine Fredriksen årets ildsjel i kollektivtrafikken

Enhetsleder Stine Fredriksen i Innlandstrafikk fikk Kollektivtrafikkforeningens pris som årets ildsjel 2022.