Program
Konferansier: Eli Kristine Saastad
Onsdag 14. juni
10:30 Registrering og en matbit
11:00 Velkommen
11:15 Bærekraftig matsystem; mulighetsrommet for Innlandet v / Ola Hedstein, Reethink Food
12:00 Hvordan få lønnsomhet i fremtidas fjøs? v/ Lars Erik Ruud, Høgskolen i Innlandet
12:40 Rammevilkår for framtidas landbruk og ringvirkninger i verdikjeden
Sofaprat med Ann Brudevoll, Sparebank1 Østlandet, Trond Vilhelm Lund, Rørosmeieriet, Lars Erik Ruud, Høgskolen i Innlandet og Tom-Arild Fredriksen, Innovasjon Norge
13:20 Lunsj
14:20 Informasjon om støtteordningene Forregion, Regionale forskningsfond og Grønn framtid v/ Innlandet fylkeskommune
15:15 Reisemålsutvalgets arbeid og anbefaleringer v/ Gro Svarstad, Innlandet fylkeskommune
Hva betyr det for reiselivet i Trysil å ha merket for Bærekraftig reisemål og hvordan brukes det
Hvordan kommuniserer Trysil bærekraft?
16:45 Utetime
19:30 Middag
Torsdag 15. juni
08:30 God morgen
08:35 Nytt fra Innovasjon Norge og Statsforvalteren i Innlandet
09:00 Etablereropplæringen i Innlandet v/ Valdres næringshage og Innlandet fylkeskommune
09:20 Nasjonalt senter for fjellandbruk v/ Ragnhild Bjelland-Hanley, Norges Vel
Diskusjon i plenum - hva ønsker vi fra senteret?
10:15 Matfylket Innlandet – hvor står vi nå? v/ pådriver Henning Holmbakken
10:45 Presentasjon av Kompetansenettverk for lokalmat Øst-Norge v/ Stine Alm Hersleth, leder
11:30 Effekter av samarbeidet mellom landbruk og annen næring
12:15 Innlandsporteføljen – status og vegen videre
13:15 Lunsj