Nyheter fylkesbiblioteket - Innlandet fylkeskommune
Innlandet fylkesbibliotek

Koronasituasjonen viser at digitale tjenester og digital formidling fra bibliotekene er viktigere enn noen gang.

Fylkesordfører i Innlandet Even Aleksander Hagen

Innlandet fylkesbibliotek lanserer egen ressursside som er åpen for alle.

Boklek

Årets turne er avlyst i sin tradisjonelle form, men blir digital for alle barn i hele Norge.

Bokbussen

Fylkesbiblioteket inviterer alle barn på 3.-7. trinn i Innlandet til å lage tegneserie.

BookBites

Så langt Innlandet fylkesbiblioteket er kjent med er alle bibliotekene i Innlandet nå stengt i minimum to uker som følge av anbefaling fra Helsedirektoratet.

Bokbussen

Til alle kommuner og skoler som har bokbusstjenste fra Innlandet fylkesbibliotek.

Boklek på Gjøvik bibliotek og litteraturhus

Gratis litteraturopplevelser til alle skolestartere med miljø som tema.

Ole Erik Hørstad og Jo Vestly

– Det var Rena som i alle år ble stående som det beste stedet i verden, sa Anne-Cath. Vestly en gang om sitt hjemsted.

Faglig påfyll, ideutveksling og inspirasjon til å utvikle eget skolebibliotek sto på programmet.

Vi ønsker alle folkebibliotek og skolebibliotek i videregående skoler i Innlandet et godt nytt bibliotekår!