Nyheter fylkesbiblioteket - Innlandet fylkeskommune
Conversation

Trenger du noen å snakke med om prosjektideen og/eller prosjektsøknaden du jobber med? Nå kan du bestille time hos fylkesbiblioteket.

Vi ønsker dere alle god jul!

Året 2020 går mot slutten. Fylkessammenslåing og korona har vært bakteppe gjennom et år som har blitt totalt annerledes enn planlagt.

Rita Mundal og Merete Byrøygard

Bokbad og presentasjon av årets bøker ble i år gjennomført digitalt for bibliotekansatte i Innlandet.

Biblioteket som samskaper

Fredag 15. januar 2021 starter fylkesbibliotekene i Innlandet og Rogaland opp en webinarserie for deg som arbeider i bibliotek og ønsker å vite mer om samskaping.

Formidling på Gjøvik bibliotek og litteraturhus

18 folkebibliotek i Innlandet har fått 835 500 kroner for å gjennomføre formidlingstiltak i og utenfor biblioteket.

Huset Aukrust

I november besøkte Innlandet fylkesbibliotek tre folkebibliotek i Fjellregionen, og Huset Aukrust i Alvdal.

IBBY

Høsten presentasjon av årets barne- og ungdomsbøker kan du se hjemmefra.

Norsk kulturindeks

Folkebibliotekene i Vang, Tolga, Folldal, Lom og Os er blant landets beste bibliotek viser Norsk kulturindeks 2020.

VR

Innlandet fylkesbibliotek var digitalt representert på årets virtual reality-konferanse på Hamar.

Bokbussen til Innlandet fylkesbibliotek

Bokbussen i Innlandet og Trøndelags kultur- og litteraturbuss er midlertidig innstilt på grunn av økende koronasmitte.