Nyheter fylkesbiblioteket - Innlandet fylkeskommune
Prosjektleder Linn T. Sunne (t.v.) i samtale med forfatter Vilde Kamfjord. Hun er en av innlandsforfatterne vi kan bli bedre kjent med i sommer og høst.

Litteraturfylket Innlandet har mange aktive forfattere. I sommer og høst kan du bli kjent med flere av dem!

Forfattermøter i Innlandet

Vi har alle vært nødt til å jobbe annerledes denne våren. Det har resultert i mange nye erfaringer.

Vinner Martine Skjølås og litteraturformidler Trygve Ramnefjell fra fylkesbiblioteket

Årets vinner av Bokbussens skrivekonkurranse er klar. Martine Skjølås i 6. trinn på Thune skole stod for vinnerbidraget.

Sommerles

I år er alle kommuner i Innlandet med på den digitale lesekampanjen Sommerles.

Knut Skansen

I panelene sitter Karin Hindsbo, Knut Skansen, Knut Olav Åmås, Kjersti Løken Stavrum med flere.

Innlandets regioner

Gode møter med alle fylkets folkebibliotek og skolebibliotek i videregående skoler er vel gjennomført.

Bokbussen til Innlandet fylkesbibliotek

Bokbussen i Innlandet kommer med tilbud om bokkasser til elevene på grunntrinnet.

Kulturdepartementet

Kulturdepartementet: Det er opp til hver enkelt kommune å vurdere når bibliotekene kan gjenåpnes.

Norsk Bibliotektransport

Innen 4. mai vil tjenestene gjeninnføres for de bibliotek som ønsker det.

BookBites - lese og lytteapp for bøker

Utlån av e-bøker i Innlandet har økt betraktelig siden BookBites ble introdusert.