Stine Fredriksen årets ildsjel i kollektivtrafikken

Enhetsleder Stine Fredriksen i Innlandstrafikk fikk Kollektivtrafikkforeningens pris som årets ildsjel 2022.

Fredriksen ble nominert til prisen av sine kolleger i Innlandstrafikk for sitt årelange arbeid med å forbedre kollektivtilbudet i by og land, pådriver for innovasjon og samarbeid, og å alltid sette kunden i fokus.

Les mer fra juryens begrunnelse i Kollektivtrafikkforeningen

Seks nominerte

Enhetsleder Stine Fredriksen i Innlandstrafikk har fått prisen Årets ildsjel i kollektivtrafikken. - Klikk for stort bildeEnhetsleder Stine Fredriksen i Innlandstrafikk har fått prisen Årets ildsjel i kollektivtrafikken. Innlandstrafikk Stine Fredriksen var en av seks som ble nominert til Kollektivtrafikkforeningens pris som «årets ildsjel». 

- Jeg er veldig stolt over å ha fått ildsjelprisen. Jeg vil dele prisen med mine kollegaer i Innlandstrafikk. Det er et helt lag bak denne prisen, smiler Stine Fredriksen. 

Ildsjelprisen ble delt ut på Kollektivkonferansen 2022 den 10. november i Oslo. Prisen består av et maleri og heder og ære. 

Positivt med innovasjon, nytenking og samarbeid

Samferdselssjef Aud M. Riseng i Innlandet fylkeskommune er glad og stolt over at Fredriksen ble kåret til årets ildsjel.

- Begrunnelsen i nominasjonen viser at Innlandstrafikk har ansatte som bidrar til innovasjon, nytenking og samarbeid. Dette er viktige faktorer for å få flere kollektivreisende, fortsetter Riseng.

Riseng  avslutter med å si at det er viktig å fortsette og være innovative, tenke nytt og samarbeide fordi det fortsatt er et mål om å få enda flere til å reise kollektiv i Innlandet.