Regionale forskningsfond

Regionale forskningsfond (RFF) Innlandet er et fond som gir midler til forskning og utvikling innenfor de fleste fagområder. Det er dessverre ingen utlysning i 2024.

Vi KAN i Innlandet

Dyktighet – det er ikke en mangelvare i Innlandet. Vi vil – og vi kan! Da er det bra at det finnes ordninger som kan hjelpe gode ideer opp og fram.

Fylkeskommunen har flere slike ordninger, laget spesielt for Innlandets innbyggere og foretak (private og offentlige). Én av dem er Regionale forskningsfond Innlandet, også kalt RFF Innlandet.

RFF kan gjøre drømmer til virkelighet

RFF Innlandet er et fond fylkeskommunen administrerer for finansiering av forskning og utvikling i alle Innlandets kommuner.

Fondet finansierer forskningsprosjekt hos små, mellomstore og store private og offentlige søkere – og vi kan dekke opptil halvparten av prosjektets utgifter! Det kan fort gjøre drømmer til virkelighet.

Søkerne kommer til RFF med en drøm om å forstå og løse utfordringer som er viktige for dem. Emnet kan være hva som helst, så lenge det er relevant for oss som bor og jobber i Innlandet.

For eksempel har vi finansiert forskning på søtpotetdyrking, eldreomsorg, treforedling, fiskeoppdrett, turisme, IT-sikkerhet, spill og presisjonsjordbruk – for å nevne noe.

Til sammen har vi hjulpet 240 spennende prosjekter se dagens lys – med omtrent 500 forskjellige prosjektpartnere fra universiteter, industrien og offentlige virksomheter.

Se prosjekter som har fått tildelt støtte

Samarbeidspartnere fra Innlandet og utlandet

Interessen og samarbeidet kommer fra Innlandet, men Innlandets dyktige innovatører har også hentet inn kompetanse fra resten av landet, og andre land. Fra Horten til Italia, fra Tyskland til Bodø – prosjektene har alle fokus på Innlandet, men partnere utenfor er også en mulighet.

Innlandet er et stort fylke med ressurser som er viktige og blir viktigere – for både Norge og verden. Vi har stort potensial, og sammen kan vi skape dynamitt!

For å klare det trenger vi utvikling av våre ressurser, altså trengs forskning og utvikling. Fylket er stort, og ressursene mange. Innlandet fylkeskommune tilbyr en rekke støtteordninger for å hjelpe deg og din arbeidsplass å bli enda bedre. Ett av virkemidlene vi har er RFF Innlandet.