Nyheter Innlandsstrategien - Innlandet fylkeskommune

På grunn av koronapandemien har Innlandet fylkeskommune gjennomført webinarer med kommunene for å sikre at de får den bistanden de trenger for å komme med høringsinnspill.

Innlandsstrategien er ute på høring til 30. april - ny frist er 26. juni. Her kan du se innspillene som kom inn i forbindelse med de regionale konferansene i vinter.

Illustrasjon Innlandet - eventyrlige muligheter med undertekst

Du kan si din mening om Innlandstrategien når den nå sendes på høring i åtte uker. I strategien er det blant annet forslag om fire nye regionale planer.

Høringskonferansen om Innlandsstrategien onsdag 11. mars klokka 13 på Scandic Hafjell i Øyer er avlyst!

Over 80 personer kom med sine innspill til Innlandsstrategien i Elverum torsdag.

Hvor står vi? Hva vil vi? Hva gjør vi? Dette er tre viktige spørsmål i arbeidet med å bestemme hva vi vil satse på i Innlandet framover.