Randsfjordferja

Randsfjordferja Elrond går mellom Tangen og Horn og forbinder fylkesveg 34 med fylkesveg 245. Det er gratis å kjøre med Randsfjordferja.

Rutetider

Trykk på knappen nedenfor og skriv inn enten "Randsfjordferja" eller "900" i søkefeltet for å få opp riktig rutetabell for Randsfjordferja. 

Søk opp rutetabell 900 Randsfjordferja

Ferja venter maksimalt 5 minutter på korresponderende busser.

SMS-varsling

Randsfjordferja har et SMS-varslingssystem for passasjerene, slik at du får beskjed direkte på din mobil når det er endringer i rutetidene. Ruteendringer blir kun sendt ut på SMS, de blir ikke lagt ut nett.

Innmelding

Send SMS til 26112 med meldingen "Rutenr 900". Du vil da motta en bekreftelse på at du er innmeldt i varslingsordningen.

SMS-varslingen er gratis.

Utmelding

Send SMS til 26112 med meldingen "Rutenr STOPP 900".

Gratis

Fra 1. juli 2022 er det gratis å kjøre med Randsfjordferja.

Hvis du ønsker refusjon av klippekort eller reisepenger på Innlandskortet, kan du henvende deg til:

Kundesenteret Innlandstrafikk

Du må oppgi:

  • navn og folkeregistrert adresse
  • kontonummer
  • kortnummer på Innlandskortet

Ved refusjon av reisepenger vil Innlandskortet bli sperret. Hvis kortnummeret er helt eller delvis slitt bort, kan ferjemannskapet «lese» kortet og finne nummeret.

Om Randsfjordferja

Randfjordferja er landets eneste innlandsferje i helårsdrift. Ferjeruta mellom Tangen og Horn har en lang historie, og har i over 40 år fraktet både folk og biler mellom øst og vest av Randsfjorden. Båten er viktig for lokalsamfunnet Bjoneroa, pendlere og skoletrafikken i området.

Tangen ferjeleie ligger på vestsiden av Randsfjorden, ved Bjoneroa. Horn ferjeleie ligger på østsiden av Randsfjorden ved fylkesveg 34 mellom Brandbu og Dokka.