Nyheter forsiden - Innlandet fylkeskommune

Nyheter forsiden

– Den mest aktuelle konferansen ever!

Dagen etter IT-angrepet på Stortinget var 140 eksperter på cybersikkerhet samlet på Lillehammer, og ytterligere et par hundre sikkerhetseksperter deltok på nett.

Fagfornyelsen, hva er det?

Begrepet fagfornyelsen er kjent for alle som jobber i skolen, men hva med oss andre?

Støtter et nasjonalt mikronettsenter

Utvalg for næring er positive til etablering av et nasjonalt mikronettsenter på Evenstad i Stor-Elvdal.

Åpning av nytt bibliotek i Nord-Odal

Den spesielle arkitekturen på bygget og bibliotekets utforming har høstet mange lovord allerede.

Elverum opp av asken – gjenreisingen etter 2. verdenskrig

75 har gått siden frigjøringen av Norge. I 1945 lå Elverum sentrum fortsatt i ruiner etter de tyske angrepene i 1940.

Gjør tiltak på flere veger med økt trafikk

I løpet av september vil det gjøres tiltak på flere fylkesveger på Hedmarken som har fått økt trafikk etter at innkrevingen av bompenger på ny E6 startet.

Markerte nyåpning av Gamle Strynefjellsvegen

Fredag 28. august feiret Statens vegvesen og Innlandet fylkeskommune at fv. 258 Gamle Strynefjellsvegen er ferdig utbedret for ca. seks millioner kroner. Fylkesordfører Even Aleksander Hagen sto for nyåpningen.

Vil kartlegge innbyggernes klimafotavtrykk

Som en del av klimaarbeidet i fylket, vil Innlandet fylkeskommune være med å utvikle en klimakalkulator for å kartlegge innbyggernes klimafotavtrykk.

45 foreninger får tilskudd

32 organisasjoner for mennesker med nedsatt funksjonsevne får til sammen nesten 1,2 millioner kroner gjennom fylkeskommunens tilskuddsordning.

Smitte-tannklinikken åpner igjen

Fra og med mandag 24. august er beredskapsklinikken for tannpleie på Lillehammer åpen for akutt hjelp for pasienter med kjent smitte eller mistanke om smitte.