Nyheter forsiden - Innlandet fylkeskommune

Nyheter forsiden

800 000 kroner i kunstnerstipend

Fylkesutvalget har i dag gitt stipend til fire kunstnere fra Innlandet. I tillegg ble det bevilget millioner til en rekke andre kunst-, kultur- og idrettsformål.

Planlegger gradvis åpning av tannklinikker fra 27. april

Innlandet fylkeskommune planlegger en gradvis åpning av sine 41 tannklinikker fra og med neste uke.

Kreative bibliotek i krisetid

Selv om folkebibliotekene er fysisk stengt florerer det med alternative tilbud til innbyggerne.

– Hverdagen har blitt veldig forandret

Korona-epidemien betyr fjernundervisning også på folkehøgskolene. – En ekstra utfordring for både elever og lærere, sier rektorene.

Det glemte fjellpasset fra vikingtid

I en vitenskapelig artikkel publisert i det internasjonale tidsskriftet «Antiquity» i dag, fortelles historien om det glemte høyfjellspasset over Lendbreen i Breheimen.

Besøk Tolvsteinsringen

Tolvsteinsringen ved Moelv i Ringsaker er ryddet fram og er vel verdt en tur.

Fortsatt stengte skoler over påske

De videregående skolene i Innlandet vil være stengt den første uka over påske. Det går mot gradvis åpning fra 27. april.

Drøyt 6 millioner kroner til NCE Raufoss

NCE Raufoss får 6,15 millioner kroner i støtte. Flere andre aktører i næringslivet fikk også tildelt midler i fylkesutvalgets ekstraordinære møte tirsdag.

Utsatt behandling av Innlandsstrategien

Høringsfristen for Innlandsstrategien er utsatt. Ny frist for innspill blir 26. juni - og behandling først til høsten.

Utvider akuttkapasiteten ved ti klinikker

Tannhelsetjenesten åpner for akuttbehandling av friske pasienter ved ytterligere ti klinikker etter påske.