Kurs: Slik skaper du lokalt engasjement for endring!

Kurs i klimakommunikasjon.

Dato
19. september 2024
Tid
10:00 - 15:00
Sted
Fylkeshuset på Hamar

Hovedmålgruppa for kurset er klima-, miljø- og kommunikasjonsrådgivere i kommunene i Innlandet. 

Positiv kommunikasjon

Mange kommuner sliter med å løfte engasjementet for klimaomstilling både blant innbyggerne og internt i kommunen. Ofte lurer man på hvordan man kan skape positiv kommunikasjon som faktisk utløser engasjement hos folk.

De nasjonale klimadebattene tar stor plass i offentligheten, men for mange betyr nok stedsutvikling mer for livskvaliteten enn EUs siste energipakke. Hva betyr det egentlig for folk når man sier at man må skape et godt sted å bo? Hvordan fungerer lokalsamfunnet etter en grønn omstilling? Og hvilken identitet har det? Og hvordan kan man kombinere de nasjonale utfordringene med de lokale sakene folk er opptatt av?

Påmeldingsfrist 12. september. 

På dette kurset får du praktiske verktøy til å løse utfordringene du står i, teori som gjør deg trygg egne idéer og inspirasjon til å sette i gang med nye initiativ.

Meld deg på her!

Kurset holdes av kommunikasjonsrådgivere fra CICERO senter for klimaforskning.  Her kan du lese en nærmere beskrivelse av kurset.

For at vi skal kunne arrangere kurset, trenger vi minimum ti deltakere. Deltakeravgiften er 500 kroner per deltaker. Påmeldingen er bindende.

Vi gleder oss! 

Arrangør

Innlandet fylkeskommune

Kontakt

Kristin Stavnem