Nattarbeider i Furubergvegen - Innlandet fylkeskommune

Nattarbeider i Furubergvegen

Fra mandag 27. juni og i et par uker vil det foregå asfaltarbeider om natten i Furubergvegen på Hamar.

- Furubergvegen mellom Utfarten og ishallen er en av fylkesvegene i Hamar som i år skal få ny asfalt, forteller byggeleder Ola Harald Lunde i Innlandet fylkeskommune.

Bør gjøres om natten

Deler av Furubergvegen i Hamar vil i løpet av sommeren få ny asfalt. - Klikk for stort bildeDeler av Furubergvegen i Hamar vil i løpet av sommeren få ny asfalt. Kari Hermanrud Daglig kjører rundt 2500 trafikanter Furubergvegen.

- Trafikken i Furubergvegen er såpass stor at asfaltarbeidene av sikkerhetsgrunner bør skje om natten, fortsetter Lunde.

I ukene det foregår asfaltarbeider i Furubergvegen vil arbeidene starte klokken 20 om kvelden og avsluttes innen klokken 6 påfølgende morgen.

Noe støy må påregnes

Det vil være noe maskinstøy fra anleggsmaskinene i perioden det jobbes.

- Vi beklager de ulempene det medfører for beboere i området, sier Lunde avslutningsvis.

Asfaltering av vegen er et viktig tiltak for å ta vare på vegen og sørge for at trafikksikkerheten og fremkommeligheten på vegen er god.

Totalt 260 kilometer fylkesveg i Innlandet får i løpet av 2022 ny asfalt.