Tone Danielsdatter blir ny rektor ved Skarnes vgs - Innlandet fylkeskommune

Tone Danielsdatter blir ny rektor ved Skarnes vgs

Tone Danielsdatter er ansatt som ny rektor ved Skarnes videregående skole. Hun tiltrer stillingen 1. februar 2022.

Rektor ved Skarnes videregående  skole, Tone Danielsdatter - Klikk for stort bildeRektor ved Skarnes videregående skole, Tone DanielsdatterTone Danielsdatter har altså takket ja til å lede Skarnes videregående skole fra 1. februar neste år.

Skolen har ca. 310 elever og 91 ansatte, og også ansvaret for all fengselsundervisning i Kongsvinger fengsel.

Bred ledererfaring

Danielsdatter er utdannet allmennlærer fra Høgskolen i Oslo ( Oslo MET), og har lederutdanning fra UIO og Høgskolen Innlandet. Hun kommer fra stillingen som rektor ved Stange ungdomsskole.

Tone Danielsdatter er fra Eidsvoll, men regner seg som halvt odøling. Hun har bred ledererfaring fra skolen, men også som helsesjef i Hurdal.

Trivsel, inkludering og mestring er avgjørende for å lykkes, både i skolen og i livet.

Gleder seg til å ta fatt

Tone Danielsdatter - Klikk for stort bildeTone Danielsdatter- Jeg gleder meg stort til jobben, og ser fram til å videreutvikle Skarnes videregående skole sammen med elever og ansatte. Jeg har en innstiling om at alle elever ønsker å lykkes, og det vil jeg veldig gjerne være med og bidra til, sier Tone Danielsdatter.

- Vi er utrolig glade for å få Tone Danielsdatter i rektorkollegiet i Innlandet fylkeskommune, sier kompetanse- og tannhelsesjef Tore Gregersen.

- Med Tone får vi en leder med bred erfaring, og hun er målrettet, strukturert og ikke minst genuint opptatt av både ungdommen og medarbeiderne sine.