Kjersti Støre blir ny rektor på Solør vgs - Innlandet fylkeskommune

Kjersti Støre blir ny rektor på Solør vgs

Kjersti Støre er ansatt som rektor ved Solør vgs. Hun kommer fra stillingen som assisterende rektor på samme skole.

Kjersti Støre blir ny rektor ved Solør videregående skole - Klikk for stort bildeKjersti Støre blir ny rektor ved Solør videregående skoleKjersti Støre (53) har takket ja til stillingen som rektor ved Solør videregående skole.

Støre er fra Våler og hun er utdannet allmennlærer med tilleggsutdanning i pedagogikk og ledelse. Hun har jobbet som assisterende rektor ved Solør videregående skole i fire år.

Hun har derfor god kjennskap til skolen som med sine 510 elever og 130 ansatte fordeler seg over tre skolesteder, Sønsterud, Flisa og Våler.

Gleder seg

- Jeg er glad for at jeg har fått tilliten til å lede skolen. Vi har et faglig godt miljø ved skolen, hvor vi har et sterkt fokus på å følge opp elevene våre.

- Dette gjør at det er en interessant og spennende skole å lede og arbeide med. Jeg gleder meg til fortsettelsen ved skolen, sier nytilsatt rektor, Kjersti Støre.

En rektor som kjenner skolen

- Det er en god nyhet at Kjersti Støre nå går inn i stillingen som rektor ved Solør videregående skole. Slik jeg kjenner Støre, vil hun legge vekt på å videreutvikle det gode arbeidet med fokus på elevenes utvikling, sier kompetanse- og tannhelsesjef, Tore Gregersen.

Solør videregående skole er en bredt sammensatt skole med tre skolesteder med mange fagområder.

Jeg ønsker Kjersti Støre hjertelig velkommen i rektorkollegiet i Innlandet fylkeskommune.

Tore Gregersen, kompetanse- og tannhelsesjef