Einar Moan blir ny rektor på Elverum - Innlandet fylkeskommune

Einar Moan blir ny rektor på Elverum

Einar Moan er ansatt som rektor ved Elverum videregående skole. Han kommer fra stillingen som rektor på Solør videregående skole.

Nytilsatt rektor på Elverum videregående skole, Einar Moan - Klikk for stort bildeNytilsatt rektor på Elverum videregående skole, Einar Moan Privat Einar Moan har takket ja til tilbudet om å lede Elverum videregående skole, en skole med 1150 elever og 185 ansatte.

Bred erfaring som rektor

Moan er utdannet allmennlærer fra Høgskolen i Hedmark og har i tillegg utdanning både innen spesialpedagogikk og tilpasset opplæring. Han har lang erfaring som rektor både i grunnskolen og ved Solør videregående skole siden 2015.

Jeg er glad for å få muligheten til å være med å videreutvikle en allerede god skole. Det vil være et overordnet mål å kombinere gode faglige resultater med god trivsel for både elever og ansatte, sier påtroppende rektor Einar Moan.

En utviklingsorientert leder

Einar Moan tiltrer i stillingen som rektor på Elverum videregående skole 6. april 2021.

- Dette  gleder vi oss til. Einar Moan er kjent for å være en hyggelig og likandes person. Han er utviklingsorientert i et kollektivt perspektiv. Moan er en leder med sterkt fokus på resultat og samtidig genuint opptatt av enkelteleven og  elevens utvikling, sier kompetanse- og tannhelse sjef Tore Gregersen i Innlandet fylkeskommune.

Stillingen som rektor ved Solør videregående skole vil bli lyst ut om kort tid.