Nyheter Opplæring - Innlandet fylkeskommune
Nesten 13 000 ungdommer i Innlandet har fått tilbud om skoleplass i førsteinntaket.

Det første ordinære inntaket til videregående opplæring er nå ferdig.

Elisabeth Raastad Kjørven

Elisabeth Raastad Kjørven er ansatt som ny rektor ved Hadeland videregående skole. Hun tiltrer stillingen 11. oktober.

Illustrasjonsbilde PC

Du mister tilgangen til læringsplattformen og Office 365 når du ikke lenger er elev.

Fylkesordfører Even Aleksander Hagen

Fylkesordfører Even A. Hagen ønsker de unge en god sommer med en personlig videohilsen.

Skolearbeid

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.

Kjersti Støre blir ny rektor ved Solør videregående skole

Kjersti Støre er ansatt som rektor ved Solør vgs. Hun kommer fra stillingen som assisterende rektor på samme skole.

Hele tre priser fikk Fjellgodt UB med Inga Horgen og Anna Storemyrengen i NM for ungdomsbedrifter.

17 ungdomsbedrifter fra Innlandet konkurrerte i ulike kategorier i NM. Sju ble premiert og én fikk hele tre priser.

Frisk frukt og grønt er viktig for aktive barn.  Freshthe Amini kutter pærer til sultne små.

Eleven Freshteh Amini har laget mat til både store og små i ti uker.

Av 114 tilbud i videregående skole som egentlig har for få søkere, blir 97 opprettholdt neste skoleår.

Illustrasjonsbilde sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer gratis sommerskole på Lillehammer mandag 21. juni–fredag 2. juli 2021.