Nyheter Opplæring - Innlandet fylkeskommune
Buss med logo læreplassjegeren

Høsten er jakttid, og nå er det læreplasser for lærlingene våre det jaktes på.

Begrepet fagfornyelsen er kjent for alle som jobber i skolen, men hva med oss andre?

Illustrasjonsbilde feber

Fra og med mandag 24. august og ut oktober slipper elever å dra til fastlege for å få dokumentert fraværet sitt.

Lynkurs i smittevern for elever - video

I videoen får du kort og god informasjon om hvordan du ivaretar smittevernet når du begynner på skolen.

1005 søkere fått tilbud om skoleplass eller plass på høyere ønske etter andreinntaket i Innlandet fylkeskommune.

Smittesituasjonen er på gult nivå ved skolestart. Det betyr blant annet  at hele skoleklasser kan være samlet.

Gitt dagens smittesituasjon så skal alle elever på de videregående skolene få et fulltidstilbud på skolen til høsten med ordinære skoledager. Men det vil være noen individuelle og lokale tilpasninger.

Illustrasjonsbilde PC

Du mister tilgangen til læringsplattformen og Office 365 når du ikke lenger er elev.

Illustrasjonsbilde sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer sommerskole på Lillehammer og Storhamar vgs. 22. juni –3. juli 2020.

Fagskolen Innlandet Gjørvik

Regjeringen oppretter 1500 nye studieplasser ved fagskoler over hele landet. Fagskolen Innlandet får 115 nye plasser.

Lærlinger på Moelven Industrier

Nesten 1700 unge jenter og gutter er nå på jakt etter læreplass i Innlandet.