Nyheter Opplæring - Innlandet fylkeskommune

Hovedutvalg for utdanning mener en desentralisert fylkeskommunal PP-tjeneste organisert i regioner er det beste for Innlandet. Nå sendes saken på høring.

Munnbind er anbefalt som et smitteverntiltak i enkelte situasjoner når smittenivået er høyt.

Illustrasjon høring

Harmonisering av tjenestetilbud og organisering av voksnes læring er på høring til 28. april.

Illustrasjonsbilde voksenopplæring

Hovedutvalg for utdanning ønsker en desentralisert organisering av voksnes læring. Nå sendes saken ut på høring.

Ungdomsbedriften FastPark UB

Kreativitet og skaperglede er viktigere enn noen gang. Møt Innlandets unge entreprenører på fylkesmesterskapet 18. mars.

Restaurant- og matfagelever

12 327 ungdommer har søkt videregående skole. 56 prosent har valgt yrkesfag.

Fylkesordfører Even Aleksander Hagen.

Nye tall viser at ingen ligger høyere enn Innlandet når det gjelder å ta fagbrev innen fem år.

På hjul-filmen - roadtrip om videregående opplæring i Innlandet

Lurer du på hva du skal søke på videregående? Bli med på roadtrip og få innblikk i alle valgmulighetene dine!

Hvordan være gode og opplyste voksne i en digital verden? Safer Internet Day kan gi deg svaret.

Nytilsatt rektor på Elverum videregående skole, Einar Moan

Einar Moan er ansatt som rektor ved Elverum videregående skole. Han kommer fra stillingen som rektor på Solør videregående skole.