Nyheter Opplæring - Innlandet fylkeskommune

Per i dag planlegges det at alle privatisteksamener for våren 2020 skal gjennomføres.

Rådgiver ved Internasjonalt servicekontor Gry Vist, intervjuer nå lærlingene via Teams på hjemmekontoret.

Koronakrisen har ikke skremt lærlingene i Innlandet. Internasjonalt servicekontor har rekordmange søknader.

Eksamen vår 2020

Alle skriftlige eksamener for videregående skole er avlyst. Elevene vil få vitnemål hvor det står at eksamen var avlyst.

I dag ble det offentliggjort hvem som vant de ulike prisene under Fylkesmesterskapet 2020.

Fylkesmesterskap for ungdomsbedrifter går av stabelen 19. mars. I år deltar elevene i en alternativ avvikling av konkurransen.

Stengt-skilt

Innlandet fylkeskommune har i dag bestemt å stenge alle videregående skoler i fylket. Det samme gjelder for ordinær drift ved tannklinikkene.

Nord-Gudbrandsdal vidaregåande skule avdeling Otta

Nord-Gudbrandsdal vidaregåande skule avdeling Otta blir stengt fra og med torsdag 12. mars og ut neste uke.

Koronavirus

Informasjon om gjennomføring av fagprøver i korona-perioden:

Kobling av motorbrett

12 355 ungdommer har søkt videregående skole. 54 prosent har valgt yrkesfag.

Vinstra videaregåande skule blir stengt fra og med mandag 9. mars og 2 uker framover.