Fylkesveg 2376 i Fall stengt i uke 48 - Innlandet fylkeskommune

Fylkesveg 2376 i Fall stengt i uke 48

Fylkesveg 2376 i Fall i Søndre Land blir stengt i krysset med fylkesveg 34 i perioden 23. til 29. november på grunn av vegarbeid.

I dette krysset mellom Holmevegen og FV 34 må fylkeskommunen skifte ei stikkrenne. - Klikk for stort bildeI dette krysset mellom Holmevegen og FV 34 må fylkeskommunen skifte ei stikkrenne. Tom Roar Sveen

Det er ei stikkrenne under fylkesveg 2376, Holmevegen, som har kollapset og skal skiftes.

Starter mandag morgen

Den ødelagte stikkrenna kan i verste fall føre til at området ved krysset med fylkesveg 34 blir oversvømt. Vegen må graves helt over, når stikkrenna skal skiftes.

Entreprenøren begynner arbeidet mandag morgen og skal være ferdig i løpet av uka. Det er Mesta AS som har kontrakt med fylkeskommunen om drift av fylkesvegene i Land og på Hadeland og skal utføre arbeidet.

Ubetjente bussholdeplasser

Mens vegen er stengt, må Innlandstrafikk la noen av sine holdeplasser være ubetjent. Passasjerer må bruke andre holdeplasser i nærheten.

Fylkesveg 2376 blir stengt for av- og påkjøring fra fylkesveg 34 og omkjøringsvegen blir skiltet.

Beboere i området som har spørsmål om vegarbeidet, kan kontakte Mesta på publikumstelefonen deres: 950 86 765.