Fylkesveg 217 åpnes for trafikk - Innlandet fylkeskommune

Fylkesveg 217 åpnes for trafikk

Ombyggingen av fylkesveg 217 Elvbrua ved kommunegrensen mellom Rendalen og Engerdal har kommet så langt at fylkesvegen åpnes for trafikk igjen torsdag 17. september om ettermiddagen.

Kun noe finpuss gjenstår før trafikk kan ta i bruk fv. 217 Elvbrua torsdag 17. september om ettermiddagen. - Klikk for stort bildeKun noe finpuss gjenstår før trafikk kan ta i bruk fv. 217 Elvbrua torsdag 17. september om ettermiddagen. Ragnar Helstad, Innlandet fylkeskommune - Brua åpner for trafikk igjen halvannen måned før annonsert grunnet god planlegging og gjennomføring av arbeidene av entreprenøren BMO Entreprenør AS og deres leverandører, forteller byggeleder Ragnar Helstad i Innlandet fylkeskommune.

Redusert fremkommelighet

Helstad presiserer at det vil være noe redusert fremkommelighet på fylkesveg 217 ved Elvbrua fordi det gjenstår noe arbeid på hver side av brua.

– Av hensyn til egen og andres sikkerhet oppfordrer vi alle trafikanter til å vise hensyn og kjøre etter anvisningene gjennom anleggsområdet på fylkesveg 217, fortsetter Helstad.

Arbeidene på fylkesveg 217 ved Elvbrua vil være ferdig i begynnelsen av oktober.

Effektiv tømmertransport

Hovedmålet med ombyggingen av Elvbrua er å legge til rette for effektiv transport av tømmer. Etter at Elvbrua er bygget om kan tømmertransport på inntil 60 tonn trafikkere hele fylkesveg 217 i Engerdal og Rendalen.