Asfaltsesongen nærmer seg - Innlandet fylkeskommune

Asfaltsesongen nærmer seg

En rekke fylkesveger får nytt asfaltdekke i løpet av 2020.

Innlandet fylkeskommune lyste i januar ut tre asfaltkontrakter for henholdsvis Hedmarken, Gjøvik/Valdres og Glåmdalen/Elverum.

Fylkeskommunen har inngått kontrakt med Skanska om å asfaltere fylkesveger på Hedmarken, med NCC om asfaltarbeider i Gjøvik/Valdres og Veidekke om asfaltering i Glåmdalen/Elverum.

I tillegg til disse tre kontraktene, har Innlandet fylkeskommune lyst ut en konkurranse på asfaltering av utvalgte fylkesveger i Gudbrandsdalen. Hvilken entreprenør som skal gjøre asfaltarbeidene i Gudbrandsdalen avklares senere i vår.

Under ser du hvilke fylkesveger som skal asfalteres:

Asfaltering 2020

Asfaltering starter i mai

Klikk for stort bildeI mai starter asfalteringen av fylkesveger i Innlandet. En rekke fylkesveger vil bli asfaltert i løpet av sommeren. Statens vegvesen Innlandet fylkeskommune har lagt opp til at asfalteringen av fylkesvegene starter i løpet av mai.

– Entreprenørene vil ikke starte asfalteringen av alle strekningene i mai. Det er fortsatt ikke klart når de ulike strekningene skal asfalteres, men i løpet av oktober skal alle strekninger som skal asfalteres i løpet av 2020 være ferdig asfaltert, forteller fagleder Kari Svingheim i Innlandet fylkeskommune.