Arbeid langs fylkesveg - Innlandet fylkeskommune

Arbeid langs fylkesveg

Alle som skal gjennomføre arbeid langs eller på fylkesveg bør sende inn søknader i god tid før arbeidet starter.

Klikk for stort bildeInnlandet fylkeskommune oppfordrer alle som skal gjennomføre søknadspliktig arbeid på eller langs fylkesveg om å søke om tillatelse i god tid før arbeidene skal starte. Hedmark fylkeskommune

Innlandet fylkeskommune kan få lavere kapasitet enn normalt til å drive ordinær saksbehandling dersom fylkeskommunen får et større fravær grunnet koronavirus. Saksbehandlingstiden for å behandle søknader om gravemeldinger kan derfor bli lenger enn normalt.

– Vi oppfordrer alle som skal gjennomføre søknadspliktig arbeid langs/på fylkesvegnettet å planlegge godt og sende inn sine søknader i god tid før arbeidet skal starte, sier fagkoordinator Ann-Kristin Rehder i Innlandet fylkeskommune.

Les mer om gravetillatelse (gravemelding)

Akutte forhold

Innlandet fylkeskommune vil til enhver tid ha beredskap på telefon og e-post for at søknader om akutte forhold, som for eksempel brudd på vannledninger, kan behandles.

Ved akutte hendelser, ta kontakt på:

Må ha tillatelse

Rehder presiserer at alle må ha gyldig tillatelse for å iverksette tiltak som er innenfor søkeplikten.

– Det er også viktig å være klar over at Statens vegvesen ikke vil gi tillatelse til arbeidsvarsling uten gyldig vedtak på søknad om kryssing/nærføring, sier Rehder avslutningsvis.