Fornøyde deltakere på Maihaugenkonferansen - Innlandet fylkeskommune

Fornøyde deltakere på Maihaugenkonferansen

For tolvte gang var det tid for Maihaugenkonferansen. Et sultefora publikum fra hele Norge tok turen til Lillehammer.

Konfransier Iman Meskini - Klikk for stort bildeKonfransier Iman MeskiniKonferansenes tid er tilbake.

Nesten 200 deltakere

Maihaugenkonferansen – som er en faglig arena for inkludering, integrering og mangfold – kunne endelig ønske velkommen til vel 130 deltakere som hadde tatt turen, og vel 65 deltakere som fulgte konferansen digitalt.

Konferansen er det tolvte i sitt slag, og ble sist gang arrangert for tre år siden.

Viktige temaer

Navnet på årets konferanse var "Innafor", og temaene for årets konferanse var utenforskap, sårbare overganger, sosialberedskap, negativ sosial kontroll, og arbeid og medborgerskap for å nevne noe.

Målgruppen er alle som jobber med integrering, folkehelse, inkludering, frivillighet og medborgerskap. Konferansen blir arrangert av Statsforvalteren i Innlandet, Politiet, Nav, Maihaugen og Innlandet fylkeskommune.

Det etterlatte inntrykket blant de frammøtte var gleden over å komme sammen og diskutere fag igjen, og lettelse over å kunne møte, og bygge viktige nettverk.