Du er BRUKBAR! - Innlandet fylkeskommune

Du er BRUKBAR!

Vegard Harm, Yousef Hadaoui og Ida Johanna Aaraas kommer til Hamar 11. november. Kommer du?

Vegard Harm er en av flere interessante foredragsholdere. - Klikk for stort bildeVegard Harm er en av flere interessante foredragsholdere. Kristoffer Kumar, VG Innlandet fylkeskommune og regionalt forum for ungdomsmedvirking innen folkehelse arrangerer ungdomskonferansen BRUKBAR torsdag 11. november på Hamar teater.

Konferansen er åpen for alle og den er gratis. Ungdom som deltar kan få utskrift som dokumenterer at dette er politisk fravær.

Spennende program

Vi kan friste med dagsaktuelle foredragsholdere som Vegard Harm, Yousef Hadaoui, Ida Johanna Aaraas med flere. De har både energi, kunnskap, humor, erfaringer og verktøy som vil motivere deg og gi deg følelsen av å være BRUKBAR!

Fokus på psykisk helse

BRUKBAR skal være et løft for ditt møte med psykisk helse og reell medvirkning i lokalsamfunnet. Sosial bærekraft, livsmestring, psykisk helse og ungdomsmedvirkning er temaer som angår oss alle. Hvordan kan du møte egen og andres psykiske helse? Hvordan kan du påvirke ditt nærmiljø?

Gratis lunsj

Hovedmålgruppen for konferansen er ungdom i alderen 14 til 24, men konferansen er selvsagt også åpen for voksne. Alle deltakerne får gratis lunsj. Ved stor pågang blir det «førstemann til mølla»-prinsippet som gjelder.

Meld deg på konferansen

Se program for dagen

Regionalt forum for ungdomsmedvirking innen folkehelse har jobbet godt med å spikre et spennende program for ungdomskonferansen BRUKBAR. - Klikk for stort bildeRegionalt forum for ungdomsmedvirking innen folkehelse har jobbet godt med å spikre et spennende program for ungdomskonferansen BRUKBAR. Innlandet fylkeskommune