Bidra i arbeidet med regionale planer - Innlandet fylkeskommune

Bidra i arbeidet med regionale planer

I mars arrangerer vi fire samlinger der vi ønsker innspill på de regionale planene vi jobber med i Innlandet.

Fire hender som sammen tegner en lyspære - Klikk for stort bilde Mostphotos De tre regionale planene handler om

• samfunnssikkerhet
  • inkludering
  • klima, energi og miljø

På tre av samlingene ønsker vi bred deltakelse fra

• kommunene i Innlandet, både politikere og folk fra administrasjonen
  • næringslivet og næringslivsorganisasjonene
  • kompetanseinstitusjoner
  • ungdom
  • andre aktører

Spredt i fylket

Disse tre samlingene har likt innhold, men holdes ulike steder i fylket for at flest mulig skal kunne delta:

• Tynset 7. mars
  • Gjøvik 18. mars
  • Elverum 25. mars

Alle samlingene er fra klokka 10 til 15.

Hvis det ikke blir mulig å gjennomføre fysiske samlinger, holder vi dem digitalt på de samme datoene.

Program og påmelding

Program medvirkningsseminar (PDF, 569 kB)

Du kan melde deg på allerede nå. Påmeldingsskjemaet gjelder for alle tre samlingene. Husk å merke av hvor du ønsker å delta.

Påmeldingsfrist: 1. mars

Meld deg på

Egen samling for frivilligheten

Vi arrangerer også en egen samling for frivillige lag og foreninger. Dette skjer 12. mars i Hamar.

Denne samlingen blir også holdt digitalt hvis vi ikke kan møtes fysisk denne dagen.

Påmeldingsfrist: 1. mars

Meld deg på

Gratis

Alle disse samlingene er gratis, men reise og eventuelt overnatting må dekkes av den enkelte.