Nyheter Næringsutvikling - Innlandet fylkeskommune
Niels Røine (prosjektleder, Visit Lillehammer) Liv Bjerke (rådgiver reiseliv, Innlandet fylkeskommune), Bente Nysæter (Destinasjon Trysil), Kjerstin Lundgård (hovedutvalg for kultur, Innlandet fylkeskommune) og Gudrun  Sanaker Lohne (leder, Destinasjon Trysil)

Mobilappen «Mitt sted» skal gi deg all informasjonen du trenger, enten du er fastboende, hytteeier eller turist.

Vang sentrum

I konkurranse med over 40 andre kommuner, er valdreskommunen Vang i finalen i innovasjonsprogrammet Gnist.

Stisykling på Beitostølen

Det satses stort på utvikling av sykkeltilbudet i Innlandet. Målet er flere helårs-arbeidsplasser.

Arbeidsgruppen for Interreg Sverige-Norge har levert programforslaget for perioden 2021-2027.

EU-programmet Interreg Sverige-Norge gir støtte til svensk-norske prosjekter for samfunns- og næringslivsutvikling.

Noen av deltakerne på nettverkssamling for nærings- og landbruksansvarlige i Innlandet som ble arrangert digitalt 7. juni 2021.

Vårens nettverkssamling for nærings- og landbruksansvarlige i Innlandet ble arrangert digitalt 7. juni 2021.

Illustrasjonsbilde voksenopplæring

Drøye 5,1 millioner kroner til bedriftsintern opplæring (BIO) fordeles på åtte bedrifter i Innlandet.

Innlandet fylkeskommune ønsker innspill på den nye tiltaksplanen for skogsektoren før politisk behandling.

Du kan bidra til å forbedre tiltaksplanen for skog- og tresektoren i Innlandet før den blir politisk behandlet. Høringsfristen er 1. juli.

En rekke lyspærer mot grønn bakgrunn

Næringsfondet Grønn framtid i Oppland har vært en suksess. Nå utvides ordningen til å gjelde hele Innlandet.

Snødekte furutrær

Finnskogen Natur og Kulturpark får 1 million kroner til prosjektet Finnskogmat.

Rådgiver for innovasjon og utvikling i Innlandet fylkeskommune Inga Blæsterdalen.

– Er du ung, engasjert og vil være med på å forme framtida? Da bør du søke om å delta i INNspirator-programmet.