UngINN møtte alle kulturhusene i Innlandet

UngINN rulles ut i hele fylket og først ut er kulturhus og kinoer.

UngINN og Hamar Kulturhus

UngINN og Hamar Kulturhus - Klikk for stort bildeUngINN og Hamar KulturhusTorsdag inviterte UngINN og Hamar kulturhus til møte med alle kulturhusene i Innlandet.

Ungdom mellom 13 og 21 år skal kunne bruke UngINN i sitt nærmeste kulturhus.

For noen kulturhus er dette en ny ordning, for andre kulturhus er ungdomsordningen godt kjent fra før.

Erfaringsdeling og kulturhusperspektivet

UngINN hadde med seg Andrea Jensen som jobber med økonomi og markedsføring i Hamar Kulturhus.  Andrea har gjennom mange års erfaring opparbeidet et velfungerende samarbeid med Kulturkortet, nå kalt UngINN.

Andrea formidlet et tydelig innsyn i hvordan ordningen fungerer i et kulturhus. Hun informerte om praktisk tilrettelegging, kommunikasjon og markedsføring av UngINN i et kulturhus.

Veien videre

Først ut med UngINN avtaler er kulturhusene og kinoene i Innlandet. Disse er det mange av og ungdom vil få UngINN rabatt i sitt nærmeste kulturhus fremover.

Ungdom benytter seg av de vanlige kulturkortene frem til ny digital løsning med applikasjon er klar. Ungdom kan bruke kulturkort med Innlandet fylkeskommunes logo og Hedmark fylkeskommunes logo på.