UngINN kinopiloten 2022

UngINN var invitert til å delta på regionalt kinoseminar på Hamar Kino 17. mars 2022. 

Ungdom vil se kino

Film  - Klikk for stort bildeFilm UngINN Med bakgrunn i harmoniseringsarbeidet på ungdomskulturfeltet har UngINN gått i samarbeid med Film & Kino.

I kinopiloten kan ungdom mellom 13 og 21 år få UngINN-rabatt og se kino for kroner 90 i Innlandet. Billettkategorien heter UngINN. Ungdom må fremvise UngINN-kort og legitimasjon. 

Strømmetjenester og pandemi

Under pandemien de to siste årene søkte mange til strømmetjenester på nett. Sett i lys av lange nedstengninger med restriksjoner i kunst og kulturlivet var det naturlig at ungdom ikke kom til kinosalen.

Nå som samfunnet åpner opp er det viktig å kunne gi ungdom gode opplevelser innen kunst og kultur igjen. I forbindelse med utrullingen av UngINN i hele Innlandet og tett ungdomsmedvirkning gjennomføres det derfor en kinopilot.

Kinopiloten i Innlandet 

Film & Kino ved direktør Guttorm Petterson og avdelingsdirektør Jørgen Stensland samlet kinoene i Innlandet på seminar. Her inviterte de UngINN til å presentere ordningen og kinopiloten som gjelder både de store og små kinoene i Innlandet. Bygdekinoen er ikke omfattet av ordningen.

I september gjennomfører UngINN en evaluering av kinopilten i 2022. 

Til toppen